Oplossingen voor verassing – Carbolite Gero

Exposantennieuws World of Laboratory

Eén van de meest voorkomende toepassingen is het verwarmen van brandbare monsters om de asrest te analyseren.
Aangezien er geen enkele oplossing is voor alle vereisten, biedt Carbolite Gero een reeks verassingsovens met kenmerken die zijn afgestemd op toepassingen zoals verassen en verbranden.

Vind de moffeloven, geschikt voor uw toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AAF ovens
Dit assortiment is ideaal voor het verassen van voedingsmiddelen, kunststoffen, kolen en andere koolwaterstoffen en heeft optionele beveiliging tegen oververhitting voor onbeheerd gebruik. Van dit type hebben we een variant van 17 liter met geïntegreerde balans beschikbaar voor thermogravische analyse (TGA). Deze kan gebruikt worden voor asrestbepaling, waarbij de gewichtsverandering tijdens het proces wordt opgevolgd.

GSM ovens
Sommige analysetechnieken kunnen beïnvloed worden door aluminiumoxide of silica (Al2O3 en SiO2) – de materialen die gewoonlijk gebruikt worden in de isolatie van moffelovens. Om dit te voorkomen, is de GSM-ovenkamer geconstrueerd uit gesmolten kwartsmateriaal.

ABF ovens
De ABF verassingsoven is met name geschikt voor verassing van grotere samples of materialen zoals biomassa, die waarschijnlijk aanzienlijke hoeveelheden rook zullen produceren. De rookgassen van de hoofdkamer gaan door een naverbrander op hoge temperatuur.

AAF met geïntegreerde balans. Een CWF-BAL is ook beschikbaar.

Partners