Resultaten enquête: Energy efficiency belangrijkste thema voor bezoeker World of Motion & Drives

Exposantennieuws, Exposantennieuwsbrief World of Motion & Drives

De WoTS-organisatie bevroeg oud-beursbezoekers over hun ervaringen tijdens een bezoek aan World of Technology & Science en of Industrial Processing. Veel bezoekers gaven aan dat zij WoTS bezochten om innovaties en exposanten op de beursvloer te bezoeken. Binnen de World of Motion & Drives was energy efficiency het meest genoemde thema.

Tijdens de beursweek van 2018 zijn bezoekers ook benaderd om een enquête in te vullen. Het overzicht van de belangrijkste resultaten van deze enquête kunt u hier vinden.

Binnen de wereld Motion & Drives werd energy efficiency met 30 procent als meest relevante thema gezien. Twee andere onderwerpen, ‘condition based monitoring in de aandrijftechniek’ en ‘connected mechanical drives’, staan met respectievelijk 23 en 25 procent ook hoog in de antwoorden van de ondervraagden.

Beursbezoekers konden ook zelf onderwerpen aandragen die zij graag op de World of Motion & Drives zouden terugzien. Onder andere ’technische ontwikkelingen/leading edge’ en ‘maintainer training’ kwamen langs.

Partners