Resultaten enquête: thema’s kwaliteit, veiligheid en laboptimalisatie belangrijk voor bezoeker

Exposantennieuws World of Laboratory

De WoTS-organisatie bevroeg oud-beursbezoekers over hun ervaringen tijdens een bezoek aan World of Technology & Science en of Industrial Processing. Veel bezoekers gaven aan dat zij WoTS bezochten om innovaties en exposanten op de beursvloer te bezoeken. Binnen World of Laboratory waren kwaliteit, veiligheid en laboptimalisatie belangrijke thema’s.

Tijdens de beursweek van 2018 zijn bezoekers ook benaderd om een enquête in te vullen. Het overzicht van de belangrijkste resultaten van deze enquête kunt u hier vinden. Hieronder kunt u de bevindingen lezen die specifiek over de World of Laboratory gaan. 

In totaal kwam 26 procent van de ondervraagden voor World of Laboratory naar de Jaarbeurs.

Onder de bezoekers die primair op de World of Laboratory afkwamen, waren er een aantal thema’s die in de enquête de boventoon voerden. Zo werd het onderwerp ‘kwaliteit’ met 11 procent als meest belangrijk gezien, gevolgd door veiligheid en laboptimalisatie met elk 10 procent.

De top 10 relevante thema’s:

Kwaliteit 11%
Veiligheid 10%
Laboptimalisatie 10%
Duurzaamheid 8%
Life science 8%
Chromatografie 7%
Spectromerie 7%
Microscopie 6%
Sampe management 6%
Data science 6%

De ondervraagde bezoekers noemden ook een aantal thema’s die zij zelf als belangrijk bestempelden. Zo werden voedselveiligheid, microbiologie, organische chemie en proteomics genoemd.

Partners