SAMSON opent ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Automation

Eind vorig jaar is in Frankfurt am Main, Duitsland, het ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER geopend. In dit centrum van 7.000 m2 bevindt zich het meest geavanceerde R&D-, test- en certificeringscentrum voor regelventielen en ventielgerelateerde applicaties in Europa. Bij de opening waren onder de honderden aanwezigen vertegenwoordigers van grote industrieën en de Duitse politiek aanwezig.

Hoogwaardige producten
Het centrum biedt ruimte aan meer dan 200 testopstellingen. Hierdoor kunnen SAMSON en haar gelieerde ondernemingen snel en op efficiënte wijze nieuwe hoogwaardige producten ontwikkelen, die voldoen aan de eisen van onze klanten.

Research & Development
In het centrum kan men terecht voor prototyping, simulatie en een verscheidenheid aan testen. Naast traditionele onderzoeksthema’s, zoals materiaalkunde, flow engineering, cryogenics, akoestiek, regeltechniek, productveiligheid en systeemintegratie, worden ook nieuwe ventieltechnologieën onderzocht, waaronder data-analyse en integratie op alle gangbare systemen.

 

  ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER EMC & Productveiligheid Productontwikkeling Testen van vloeistofmechanica

Focus op digitale transformatie
Het Innovation Center is o.a. gericht op de digitale transformatie van SAMSON producten. Het R&D-centrum is dan ook uitgerust met complexe installatietechnieken en een geavanceerde digitale infrastructuur. Hierdoor biedt het een breed scala aan testen, procesmedia, procesomstandigheden en toepassingsgebieden. Daarnaast vormt het centrum de ideale basis voor het onderzoeken, ontwikkelen en testen van SAMSON producten voor Industrie 4.0-omgevingen.

Het centrum biedt: 

Meer informatie?
Voor meer informatie over het ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER klik hier.

WOTS Partners