Schakelmatten en kettingsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Industry

Schakelmatten en kettingsystemen zijn conveyors die toegepast worden om je productflow op diverse manieren te optimaliseren. Ze worden gebruikt als verbinding tussen machines onderling, als buffer, of om grotere afstanden te overbruggen.

Dankzij de modulaire opbouw van onze conveyors kan je procesoptimalisatie snel en eenvoudig gerealiseerd worden. De schakelmatten & kettingsystemen kunnen als onderdelen geleverd worden voor eenvoudige aanpassing of uitbreiding van je huidig systeem. Eveneens kunnen we dankzij onze eigen engineering de oplossing uitwerken van je toepassing en deze compleet realiseren tot en met installatie in je bedrijf.

Kunststof kettingen zijn verkrijgbaar met een open structuur om bochten te maken of met een gesloten structuur voor rechte toepassingen. Schakelkettingen in RVS, met meenemers of als kleine schakels zijn standaard beschikbaar waarbij de lage wrijving van de vlakke ketting zich ook perfect leent voor buffering en/of het zijdelings afduwen van producten.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Bezoek ons op de WOTS in hal 11 op stand B074 of neem contact met ons op via info@easy-systems.nl of bel ons  040 – 26 68 523.

Registreer je HIER gratis!

www.easy-systems.nl

Partners