Thomson voorziet haar nieuwste lineaire actuatoren van nieuwe synchronisatiefunctie

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Motion & Drives

Meer lift, meer precisie, meer stabiliteit

De Electrak HD, Thomson’s nieuwste en meest geavanceerde lineaire actuator, is nu ook verkrijgbaar met een nieuwe synchronisatiefunctie.

Deze productverbetering biedt extra mogelijkheden bij het ontwerpen van uw applicatie, met name waar het precisie, stabiliteit en hefsnelheid betreft.

Gebruikmakend van deze nieuwe synchronisatiefunctie kan de last worden verdeeld over maximaal vier HD-actuatoren, waardoor nieuwe applicatiemogelijkheden ontstaan, die met een enkele HD-actuator niet mogelijk zouden zijn.

Wanneer meerdere actuatoren met deze synchronisatiemogelijkheid zijn ingezet, kunnen ontwerpers gebruik maken van een stabielere en potentieel snellere lift, zonder de noodzaak voor extra geleiders en met een betere beheersing van ongelijke belastingen. Tevens wordt in een dergelijke opzet de installatie en bekabeling veel eenvoudiger.

De inzet van meerdere gesynchroniseerde HD-actuatoren is ideaal geschikt voor toepassingen zoals tafelliften, zonnepanelen, kapliften en andere applicaties waarbij ongelijke belastingen een ontwerpvereiste zijn.

Partners