Transportsystemen op basis van transportband of tandriem

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Industry

Transportbanden en tandriemen bieden de oplossing voor eenvoudig transport van diverse goederen. Zo kan je productflow snel en eenvoudig geoptimaliseerd worden. De modulaire transportsystemen zijn flexibel in te zetten voor een efficiënte aanpassing van je huidig systeem of voor uitbreiding.

Onze ervaren engineers bieden je vrijblijvend advies of tekenen de oplossing uit die je nodig hebt. Je doorlooptijd én tevreden klanten zijn onze verantwoordelijkheid.

Aan de hand van standaard componenten bieden wij transportsystemen op basis van transportband of tandriem. Ook verdelen wij speciale banden zoals vacuüm banden, telescopische banden, gaasbanden, trogbanden, snaartransporten, … Dankzij onze knik-, stijg- en bochtbanden kan het traject vlak zijn of met stijgende en dalende secties, en kan bochten bevatten. De constructies worden uitgevoerd in aluminium of RVS.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Bezoek ons op de WOTS in hal 11 op stand B074 of neem contact met ons op via info@easy-systems.nl of bel ons  040 – 26 68 523.

Registreer je HIER gratis!

www.easy-systems.nl

Partners