Uw eigen ontwerp of een voordelige standaardstand?

Exposantennieuws

Tijdens WoTS 2020 heeft u als exposant de mogelijkheid om uw eigen stand te bouwen. Bij de ‘vrije bouw’ betaalt de exposant per vierkante meter. Ook zorgt de deelnemer zelf voor de standbouw en de aankleding van de stand. Maar u kunt ook kiezen voor standaard standbouw. In samenwerking met Arti’70 kunt u kiezen voor Basic, Premium en Professional standbouw. Als exposant bespaart u tijd en tegen lage kosten krijgt uw bedrijf toch een professionele uitstraling. Standaardstands zijn al beschikbaar vanaf 16 m².

WoTS 2020 kent ook een aantal themapaviljoens: Test & Meet paviljoen voor World of Electronics, de Machevo Hotspot voor leden van de Machevo & Bulk vereniging bij Industrial Processing en het Feda Paviljoen voor leden van de FEDA bij World of Motion & Drives. Een themapaviljoen biedt u verschillende voordelen: gezamenlijke kracht in de bezoekerswerving, kostenbesparing in de standbouw en catering, en een professionele uitstraling.

Alle mogelijkheden rondom de standbouw op WoTS 2020 kunt u vinden op de website. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mirjam Beute.

WOTS Partners