Win aan efficiëntie met monstervoorbereiding

Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws

Bezoek de stand van Da Vinci Laboratory Solutions tijdens WOTS om kennis te maken met de winnende GERSTEL oplossing voor monstervoorbereiding, zoals de GERSTEL MPS TDU2 MonstervoorbereidingroboticPRO. Met deze zeer efficiënte GC / MS autosampler kunnen automatisch de modules voor monsterintroductie gewisseld worden: van vloeistof- , naar headspace- of SPME injectie. Daarnaast verhoogt roboticPRO de efficiëntie op het laboratorium door een vergrote monstercapaciteit. Een monsterdoorvoer tot maximaal 1260 flesjes van 1 mL is nu mogelijk. Naast trays voor 1 mL flesjes zijn er ook trays voor 2, 10, 20 en 40 mL beschikbaar. De modules voor thermische desorptie, thermische extractie, dynamische headspace en geautomatiseerde Liner Exchange kunnen worden toegevoegd voor meer flexibiliteit en prestaties.

De GERSTEL MAESTRO software stuurt de MPS roboticPRO aan en maakt het mogelijk om overlappende “PrepAhead” activiteiten uit te voeren. Uiteraard kan men op elk gewenst moment prioriteitsmonsters toevoegen zonder de monstervoorbereiding te stoppen.

Een winnaar onder de GERSTEL oplossingen voor monsterintroductie is TDU 2; een vierde generatie thermisch desorptie instrument voor een flexibele en krachtige monsterintroductie. TDU 2 is geschikt voor ieder GC type en kan ingezet worden voor de analyse van zowel gasvormige, vloeibare als vaste monsters. Door de toepassing van de nieuwste technieken zijn er geen kleppen of transfer lines meer nodig, waardoor de TDU 2 direct gekoppeld is aan het gekoelde CIS injectiesysteem. Zo wordt het mogelijk risico op het verlies van analyten, discriminatie en geheugeneffecten tot een absoluut minimum beperkt.

Tijdens WOTS demonstreert Da Vinci Laboratory Solutions de GERSTEL systemen voor monstervoorbereiding en –introductie. U bent van harte welkom op stand C082 in Hal 7. Combineer uw bezoek met een lunch en geef u op via telefoonnummer 010-258 1870.

Partners