World of Electronics seminars

Exposantennieuws World of Electronics, World of Electronics, Exposantennieuwsbrief World of Electronics

Natuurlijk biedt de World of Electronics tijdens WoTS 2020 weer een aantrekkelijk seminarprogramma. We geven exposanten alle mogelijkheden om een lezing tijdens een van de seminarprogramma’s te verzorgen. Deze WoTS-editie willen we in het programma de volgende thema’s opnemen.

Internet of Things: de uitdagingen, low power, cyber security, RF Technology en dataoverdracht. De precieze invulling bepalen we tijdens het deelnemersoverleg op woensdag 2 oktober 2019 van 13.00 – 15.00 uur bij FHI in Leusden.

Test & Meet: de nieuwste technieken en actuele zaken. De nadere invulling bepalen we graag met u tijdens het deelnemersoverleg op woensdag 9 oktober 2019 van 10.00 – 12.00 uur in Leusden.

Industrial Design: de mogelijkheden en uitdagingen bij het design van producten, apparaten of machines. Voor de concrete invulling nodigen we u graag uit voor de bijeenkomst op donderdag 31 oktober 2019 van 10.00 – 12.00 uur bij FHI in Leusden.

Hardware design voor productie: ook dit jaar willen we weer de bezoekers graag op de hoogte brengen van de uitdagingen van een goed ontwerp om snel tot een goed product te komen. Wilt u meedenken over de inhoud van dit thema? Kom dan naar het deelnemersoverleg op vrijdag 15 november van 10.00 – 12.00 uur bij FHI in Leusden.

U kunt uw interesse kenbaar maken voor een (of meerdere) van bovenstaande seminars door een e-mail te sturen naar Marc Berkouwer. Meer informatie over de projecten en seminars kunt u vinden op de website van World of Electronics.

WOTS Partners