Offline

Plattegrond

Iedere ingeschreven exposant en bedrijfsvermelding krijgt standaard een naamsvermelding op de fysieke plattegrond welke wordt uitgedeeld bij de entrees op de beursvloer.

Adverteren op de beurspecials

Exposanten kunnen adverteren op de beursplattegrond. Wil je daar gebruik van maken dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de uitgevers van de bladen.

Adverteren op de beursplattegrond

Ook op de beursplattegrond kan je een advertentie als exposant laten plaatsen. Je kan rechtstreeks contact opnemen met E-Totaal, contactpersoon is Martin de Boer. 

Faircom 

Exposanten kunnen via Faircom en via de schermen van de JB reclame maken over hun deelname aan de beurs. Faircom verzorgt de promotie uitingen rondom en in de Jaarbeurs: toiletreclame, posters in de deuren, posters tussen Entree Oost en Entree West, etc.

Neem contact op met Faircom voor het aanbod en om de mogelijkheden te bespreken: (0)20 462 0880 of neem alvast een kijkje in de brochure voor de mogelijkheden.

Media brochure Nederlands             Media brochure English

Samsung schermen

Binnen het Jaarbeurscomplex is het sinds kort mogelijk om via grootschalige videoschermen jouw merk, stand of product(en) onder de aandacht te brengen met digital advertising. De videoschermen staan gepositioneerd op drukbezochte locaties in de centrale as en bij de entrees om zoveel mogelijk zichtbaarheid onder de gewenste doelgroep te realiseren. Bekijk de mediakit voor meer informatie over de mogelijkheden.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, mail dan naar media@jaarbeurs.nl

WOTS Partners