Online en offline promotie

Uw bedrijfsprofiel op de website WoTS.nl

Nadat uw inschrijving is bevestigd, krijgt uw organisatie een vermelding op onze website in het exposantenoverzicht. Deze vermelding linkt automatisch naar uw persoonlijke exposantenpagina. Deze pagina bestaat standaard uit een vermelding van uw organisatienaam. U kunt echter uw profiel vullen met bedrijfsinformatie, een link naar de website en social media en eventueel afbeeldingen of een filmpje.

Hoe werkt dit? Profiel vullen op de website
Na inschrijving ontvangt u een mail waarin staat aangegeven hoe u kunt inloggen op onze website om uw profielgegevens te vullen of aan te passen.

Log hier in op uw exposantenprofiel om deze aan te vullen.  
Wachtwoord vergeten? Klik hier voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Uw gebruikersnaam bestaat uit het e-mailadres van uw contactpersoon voor de WoTS.
Gebruiksnaam kwijt? Stuur een mail aan de beursorganisatie.

U kunt hier een handleiding vinden voor het vullen van uw profiel.

Nieuws plaatsen op de website WoTS.nl

Op de hoofdpagina van WoTS.nl worden nieuwsberichten getoond. Heeft u een nieuwsbericht waarover u de bezoeker wilt informeren, maak dan gebruik van deze mogelijkheid!

Iedere ingeschreven exposant kan nieuws plaatsen. Ingeschreven exposanten ontvangen een mail waarin staat aangegeven hoe u kunt inloggen.

Hoe werkt dit? Nieuws plaatsen
Log in op onze website. Klik in de linker menubalk op het item Nieuws en klik op toevoegen. Klik hier voor de uitgebreide handleiding.

Log hier in op onze website om nieuws te plaatsen.
Wachtwoord vergeten? Klik hier voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Uw gebruikersnaam bestaat uit het e-mailadres van de contactpersoon die u heeft opgegeven bij inschrijving.
Gebruiksnaam kwijt? Stuur een mail aan de beursorganisatie.

U kunt hier een handleiding vinden voor het vullen van uw profiel.

Banner
U kunt hier de WoTS banners downloaden voor op uw website of in uw handtekening of nieuwsbrief.

Uw logo op WoTS.nl
Exposanten van World of Technology & Science kunnen hun deelname aan de beurs extra promoten door het plaatsen van roulerende banner (zie onderaan deze pagina) met link naar uw site. Kosten hiervoor bedragen €350. U kunt uw logo (600 x 200) per e-mail aanleveren bij info@wots.nl.

Plattegrond

Iedere ingeschreven exposant en bedrijfsvermelding krijgt standaard een vermelding op de online plattegrond die te vinden is op de site van WoTS.

Wilt u adverteren op de plattegrond die uitgedeeld wordt aan bezoekers tijdens de beursdagen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met E-Totaal, contactpersoon is Martin de Boer.

Per wereld geven we een beursspecial uit waar u in kunt u in adverteren. Heeft u interesse, neem dan rechtstreeks contact op met de uitgevers van de bladen.

 

WOTS Partners