Openingstijden en Route

Datum
Dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober 2018

Openingstijden
Dinsdag 2 oktober                10.00-17.30 uur
Woensdag 3 oktober            10.00-17.30 uur
Donderdag 4 oktober            10.00-17.30 uur
Vrijdag 5 oktober                   10.00-16.00 uur

Locatie
Jaarbeurs
Hal 7 t/m 11
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Gratis beursbezoek
Een bezoek aan World of Technology & Science is gratis wanneer u zich van te voren aanmeldt via de bezoekersregistratielink.

Korting op uw treinreis

De NS biedt 20% korting op uw retourticket waarmee u vanaf elk NS-station in Nederland naar Utrecht Centraal reist. Vanaf het station loopt u binnen 5 minuten naar de entree van de beurs. Deze actie is geldig voor alle bezoekers van de beurs en geldt na 9.00 uur. Het e-ticket is alleen online te koop. U regelt uw heen- en terugreis eenvoudig online en vermijdt daarmee de wachtrij bij de ticketautomaat. Het WoTS-retourticket is nu te koop en te gebruiken op dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober.

Bestel hier uw retourticket.

Route
Klik hier voor een routebeschrijving naar de Jaarbeurs. Voor de laatste informatie over de bereikbaarheid van Jaarbeurs Utrecht en de eventuele wegwerkzaamheden in dit gebied, kunt u terecht op Goedopweg.nl.

Parkeren
De Jaarbeurs beschikt over diverse parkeerterreinen. Rondom het hallencomplex wordt aangegeven welke parkeerterreinen (P1 t/m P4) beschikbaar zijn. Wanneer het parkeerterrein van de Jaarbeurs vol dreigt te raken, kunt u parkeren bij P+R Westraven. Langs de verschillende wegen wordt dit door middel van tekstkarren aangegeven. Vanaf P+R Westraven bent u binnen 10 minuten bij de Jaarbeurs. U parkeert uw auto voor € 5,00 en neemt vervolgens de tram naar de Jaarbeurs. Klik hier voor meer informatie over P+R Westraven.

WOTS Partners