FEDA Lounge

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Tijdens WoTS 2022 zal de FEDA zich wederom presenteren in de World of Motion Drives, hal 11. De lounge is een paviljoen waarin FEDA leden zich compact, dynamisch, laagdrempelig en innovatief kunnen presenteren. De FEDA Lounge heeft een open karakter waardoor een bezoek laagdrempelig zal zijn. De deelnemers zijn met name gespecialiseerd op het gebied van aandrijftechniek en industriële automatisering.

Wilt u ook een stand op de FEDA Lounge? Stuur dan een mail naar Willemijn de Groot voor meer informatie over de aanmelding en kosten.

 

Exposanten in de FEDA Lounge:

 

Apex Dynamics

Apex Dynamics: Move Forward!

Dé leverancier van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

De wereld is continu in beweging. Ook op technisch gebied zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. In de wereld van bijvoorbeeld automatisering en robotisering zijn de innovaties van gisteren vandaag al gemeengoed. Veel bedrijven zijn hierdoor gevangen tussen een tekort aan personeel met diep inhoudelijke kennis en een noodzaak voor automatisering of technische vernieuwing. Hoe krijgen we de markt vooruit? Lees verder

 

Bruin Aandrijftechniek

Bruin Aandrijftechniek is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het engineeren, produceren en leveren van standaard tot hoog specialistische aandrijvingen voor klanten in heel Europa.

Met onze kennis en ervaring nemen wij uw zorgen graag uit handen en bieden op ieder vraagstuk een passende oplossing. Lees verder

     

Eisses Aandrijftechniek

Eisses Aandrijftechniek is specialist op het gebied van gelijkstroommotoren 12 en 24 volt, schakelaars en wisserinstallaties. Wij richten ons op de OEM- en service/onderhoudsmarkt en zijn exclusief distributeur van Nidec gelijkstroommotoren in de Benelux.  Eisses aandrijftechniek legt zich toe op het op maat maken van standaard 12 en 24 volt gelijkstroommotoren. Lees verder.

 

EPE-GOLDMAN

Lean supply van hydraulische componenten. Dat doet EPG sinds 1972 voor de Nederlandse en Belgische Industrie. Op een unieke wijze. Zonder misgrijpen. Zonder administratieve rompslomp. Zonder inferieure kwaliteit. Zonder onnodige kosten. Dat is hydraulistics. Handelen met voorkennis. Lees verder.

 

FEDA

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. Wij bieden onze leden een netwerk, informatie en inspiratie voor Bedrijfsvoering, Business en Belangen, kortom FEDA will boost your business. Onder dit motto draagt FEDA bij aan het bedrijfssucces van zo’n 150 leden in de wereld van aandrijf- en automatiseringstechniek. De FEDA leden bieden hier werkgelegenheid aan 30.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 4,3 miljard. Lees verder

   
   
     

Yaskawa

Uw partner voor industriële automatisering in de Benelux 

Vanuit een strategische en inspirerende locatie – Brainport Industries Campus in Eindhoven – opereert Yaskawa Benelux B.V. met een gedreven team als partner voor haar klanten. Met de focus op industriële automatisering biedt Yaskawa geïntegreerde oplossingen voor haar klanten in Nederland, België en Luxemburg. Betrouwbaarheid, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons team. Lees verder.

 

Programma

Start & eindtijd Beschrijving

Dit project loopt gedurende de hele beurs (dinsdag t/m vrijdag). Bent u geïnteresseerd om dit project te bezoeken? Meld u aan voor een bezoek aan WoTS 2022 en ontvang gratis een toegangsbewijs.

WOTS Partners