Machevo Hotspots

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Machevo Hotspots
Machevo Hotspots is dé locatie op de beursvloer waar u een sterke schakel van leveranciers kan welke toegevoegde waarde aan de procesindustrie leveren kunt ontmoeten.

De volgende bedrijven presenteren zich aan u op de Machevo Hotspots:

Agidens Process Automation N.V. 
Optimal production processes are important for a good competitive position. This requires flexible production systems with the right level of data processing and automation. Food & beverage companies can come to Agidens for the design, installation and maintenance of reliable, efficient and flexible production installations. We specialize in process engineering & design, E&I, control systems, compliance and MES for beer, soda, fruit & vegetables, bakery, sugar & candy, meat & fish, oils & fats, sauces, chocolates, dairy and baby food.

Optimale productieprocessen zijn van belang voor een goede concurrentiepositie. Food & beverage bedrijven hebben daarom nood aan flexibele productiesystemen met de juiste graad van informatisering en automatisering. Bij Agidens kunnen ze terecht voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van betrouwbare, efficiënte en flexibele procesinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in process & mechanical, E&I, control systems, compliance en MES voor bier, frisdrank, chocolade, babyvoeding, fruit & groenten, zuivel, sauzen, oliën & vetten, suiker & snoepgoed en bakkerij-ingrediënten.

Ekato B.V.  

EKATO, marktleider in roer- en mengtechnologie

EKATO bestaat al meer dan 85 jaar en behoort wereldwijd tot de grootste leveranciers van industriële roerwerken. Mede door een sterke R&D afdeling is EKATO toonaangevend als het gaat om nieuwe ontwerpen en oplossingen voor geavanceerde mengprocessen. De leveringsomvang varieert van een eenvoudig roerwerk voor een opslagtank tot complete reactoren en zelfs volledige bedrijfsklare installaties. EKATO fabriceert de machines zelf, zorgt voor het complete ontwerp en kan bijdragen tot procesoptimalisering. In Duitsland vindt de ontwikkeling en productie plaats en is een betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd.Vanuit onze vestiging in Nederland zijn wij de partner voor uw vragen over roeren, mengen en het optimalisering van uw proces.

Tijdens de WoTS2020 zien wij u graag op onze stand.

Euro Manchetten & Compensatoren   
Euro Manchetten & Compensatoren is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek.

Het wordt in de bedrijfsprocessen steeds belangrijker om zo stofvrij als mogelijk te werken vanwege hygiëne, veiligheid en kostenbesparing. Met de juiste flexibele verbinding kan een groot deel van de stofproblemen bij het verplaatsen van producten opgelost worden.

Onze producten voldoen aan FDA, ECC 1935/2004 en 10/2011 richtlijnen en zijn hierop getest en gecertificeerd. Vanwege explosiegevaar ook in ATEX conformerende uitvoeringen beschikbaar.

Door onze speciale machines en flexibiliteit in onze productiecapaciteit kunnen wij inspringen op de vraag binnen deze branche met korte levertijden en snel maatwerk.

Gronfa 
Gronfa Procestechniek levert al ruim 60 jaar klant specifieke oplossingen voor, mengen, roeren, natvermalen, en afvullen.Voor alle soorten roerwerken kunt U bij Gronfa Procestechniek terecht, van klein tot heel groot, Gronfa heeft de oplossing.Los geleverd of in een skid, alles in overleg, veel is mogelijk!Colloïdmolens, Dispergeer machines, notenmalers, homogenisatoren of afvulmachines, ze worden in eigen huis geproduceerd. Neem contact op met Gronfa Procestechniek en wij komen vrijblijvend praten over onze mogelijkheden.

Hoppenbrouwers Techniek B.V. 
Informatie volgt nog.

Jansen&Heuning 

In het begin van de 20e eeuw hadden Leo Jansen en Jan Heuning de moed om een eigen bedrijf te starten. Een stap waar ze nooit spijt van hebben gekregen. Inmiddels heeft Jansen&Heuning zich ontwikkeld van een algemene machinefabriek tot een internationaal bedrijf gespecialiseerd in transport en opslag van bulkgoederen. Voortdurende technische innovatie, een eigen ontwerpafdeling, gedreven vakmensen en modern management zijn de ingrediënten van dit dynamische bedrijf.

Met een breed scala aan producten, de jarenlange ervaring en creativiteit kan op bijna ieder bulk handling vraagstuk een goed antwoord worden gegeven.

JME Technische Groothandel 
De WoTS 2020 is voor ons een ontzettend  belangrijke beurs: het is dé plek om bestaande klanten te ontmoeten en nieuwe klanten te trekken. Elke editie ben ik bij de Machevo Hotspots aanwezig om onze VISCO JET- roerwerken te demonstreren en te laten zien wat met onze systemen allemaal mogelijk is. Die terugkerende aanwezigheid zorgt voor bekendheid: regelmatig spreek ik bezoekers die zich ons bedrijf herinneren van eerdere edities. Op de beursvloer heerst bovendien altijd een ontspannen sfeer, het is elke weer fijn om andere betrokken professionals en klanten te ontmoeten.

Lampe Group   
Lampe Group levert onstoffingsfilters, manchetten en zeefbespanningen voor de bulk en solids verwerkende industrie. Met onze eigen productiemiddelen, ervaren vakmensen en grote voorraad materialen zijn we innovatief en merkonafhankelijk. Met onze Lampe Filtex filters kunt u de standtijd van uw proces verlengen of emissie terugbrengen. Lampe Sieve & Flextex flexibele verbindingen en zeefbespanningen voldoen aan de laatste eisen binnen de industrie. Atex, snelwisselsysteem of met sterke gelaste naden. Lampe Group – Creators of is hi-tex solutions’

Nestinox 

Nestinox is uw partner in rvs bevestigingsmaterialen. We hanteren het TCO (Total Cost of Ownership) -principe.Samen met onze partners zijn we op zoek naar de meest efficiënte oplossingen waarbij het beste resultaat onderaan de streep leidend is! Het Nestinox-productassortiment omvat nu meer dan 16.000 rvs bevestigingsmaterialen, waarvan de meeste direct uit voorraad leverbaar zijn. Het merendeel van uw bestellingen kan daarom rechtstreeks vanuit ons magazijn in Best worden afgeleverd.

TBMA Europe
TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. We leveren doseersluizen en wisselkleppen voor veeleisende, hygiënische tot zware, industriële toepassingen. Daarnaast zorgen we voor het ontwerp en de uitvoering van complete (pneumatische) transportsystemen, waardoor we de omstandigheden waaronder onze sluizen en wissels moeten werken door en door kennen. Onze componenten en systemen zijn dan ook in procesinstallaties over de hele wereld te vinden.

VAPO techniek 

VAPO we are Waterproof, niet alleen onze afsluiters maar we streven ook naar een waterdichte service. We concentreren ons op afsluiters en in het bijzonder op de geautomatiseerde afsluiters. Vanuit onze vestiging in Eindhoven adviseren, ontwerpen en assembleren het juiste product voor uw applicatie.

Vlint  

Vlint is voor bedrijven in de food-, feed-, pharma- en chemiesector een gewaardeerde partner voor filtratie, ontstoffing en flexibele verbindingen. Het resultaat? Zuivere lucht in het proces conform branche-specifieke regelgeving, beperking van emissies en een veilige, zuivere werkomgeving. Met een 360°-aanpak zorgt Vlint voor een zuiver productieproces. Met hoogwaardige maatwerkfilters (foodgrade en ATEX), LBK-onderhoud, levering van airsocks en BFM snap-in manchetten. Vlint ontzorgt plantmanagers, hoofden TD en QESH-managers. Met kennis, productoplossingen, innovaties en maatwerkfilters verhoogt Vlint de kwaliteit van proceslucht. Inclusief alle certificaten zodat de organisatie klaar is voor elke audit.

Vlint, voor een zuiver klimaat en proces.

 

 

 

 

Programma

Start & eindtijd Beschrijving

Dit project loopt gedurende de hele beurs (dinsdag t/m vrijdag). Bent u geïnteresseerd om dit project te bezoeken? Meld u aan voor een bezoek aan WoTS 2020 en ontvang gratis een toegangsbewijs.

WOTS Partners