Proces Innovatie Prijs (PIP) 2020

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Exposanten van Industrial Processing, een van de vijf werelden van World of Technology & Science 2020, kunnen via de Proces Innovatie Prijs (PIP) nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen bij de bezoekers.

Hieronder vindt u de beschrijving van de award en hoe u kunt deelnemen. Een noviteit aanmelden doet u eenvoudig door het inschrijfformulier in te vullen (bekijk ook de deelnamevoorwaarden).

 

Opzet Proces Innovatie Prijs (PIP) 2020

Online selectie procedure (voor startdatum beurs)
Vanaf vrijdag 1 mei 2020 wordt de online PIP Galerij geopend en is de stemmodule geopend voor bezoekers van de website www.wots.nl. Deze stemmodule is geopend tot en met 29 augustus 2020.

Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen én het juryrapport worden de vijf genomineerden bepaald om deze innovaties op de beursvloer te presenteren.

Presentatie op de beursvloer
Indien uw innovatie is gekozen voor een presentatie op de beursvloer, dan kunt u uw innovatie of een verwijzing presenteren. U krijgt in Industrial Processing in de ‘PIP Galerij’ een zuil (afmetingen worden later bekend gemaakt) toegewezen waarop uw innovatie wordt getoond gedurende de beurs. Tevens is er eventueel een verwijzing naar uw standpositie opgenomen.

Uw innovatie dient op deze zuil te passen, is dit niet het geval dan kunt u een omschrijving met een verwijzing naar uw stand plaatsen en uw innovatie op de stand plaatsen. Indien u geen stand hebt bent u zelf verantwoordelijk voor een alternatieve presentatiewijze. Het exposeren van de innovatie is voor eigen rekening en risico.

Selectieprocedure op de beursvloer
Op de beursvloer start de stemprocedure voor bezoekers opnieuw. Bezoekers kunnen ter plekke een stem uitbrengen op de meest gewaardeerde innovatie.

Prijsuitreiking
Tijdens Industrial Processing worden twee prijzen uitgereikt: de noviteit met de meeste stemmen van de bezoekers wint de PIP Publieksprijs 2020 en er is een prijs voor de best gewaardeerde noviteit door de vakjury: de PIP Juryprijs 2020.

De prijsuitreiking vindt plaats op woensdagmiddag 30 september 2020 op de Machevo Hotspots. Voor deze heugelijke gebeurtenis zijn alle genomineerde exposanten uitgenodigd, samen met de media en juryleden. Na het uitreiken van deze award, blijven de noviteiten in de PIP Galerij staan, maar de winnaar krijgt extra aandacht.

Deelnamevoorwaarden
Lees hier de deelnamevoorwaarden en het inschrijfformulier voor de Proces Innovatie Prijs (PIP) 2020

Lees ook:

Winnaar 2018: “Van Beek compleet winnaar van Proces Innovatie Prijs 2018
Winnaar 2016: “Tetra Pak Processing Systems wint Proces Innovatie Prijs
Winnaar 2014: “Pathema B.V wint Proces Innovatie Prijs 2014

Programma

Start & eindtijd Beschrijving

Dit project loopt gedurende de hele beurs (dinsdag t/m vrijdag). Bent u geïnteresseerd om dit project te bezoeken? Meld u aan voor een bezoek aan WoTS 2020 en ontvang gratis een toegangsbewijs.

WOTS Partners