TechAward 2022

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Exposanten zullen tijdens World of Technology & Science 2022 de meest nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen. De TechAward geeft extra aandacht aan deze innovaties. In deze editie van WoTS kunt u uw stem uitbrengen in 5 categorieën: World of Automation – Factory Automation, World of Automation – Proces Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics.

Iedere exposant mag in aanloop naar de WoTS een product of dienst inbrengen voor de TechAward. Deze noviteiten worden op de website van WoTS.nl geplaatst, waarbij u vooraf en tijdens de WoTS uw stem op kunt uitbrengen.

Online TechAward Galerij – breng uw stem uit!

Medio mei 2022 wordt de online TechAward galerij geopend en is de stemmodule geopend op de website www.wots.nl. U kunt in deze module uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie! Deze stemmodule is geopend tot en met augustus 2022. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden de 5 geselecteerden per categorie bepaald en zij mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren.

Breng uw stem uit op de beursvloer
De genomineerden mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren in een ‘TechAward straat’. De genomineerde producten en diensten worden op een pilaar van vaste afmetingen getoond. Daarnaast wordt op de stand van de genomineerde een uiting aangebracht zodat de nominatie voor de TechAward nog duidelijker aanwezig is. Tijdens de beurs op dinsdag, woensdag en donderdag kan u uw stem uitbrengen op de innovatie die volgens u alles in zich heeft om de TechAward in de wacht te slepen. Op donderdagavond, na sluiting van de beurs, worden de stemmen van de bezoekers geteld, waarna een winnaar wordt bepaald.

Op vrijdagmiddag worden per categorie de prijzen uitgereikt.

Nieuw! Green TechAward
WoTS 2022 is de editie waarop de eerste Green TechAward zal worden uitgereikt. De exposant die kan aantonen dat de ingebracht innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid maakt kans op deze Green TechAward.

Inschrijven voor exposanten
Binnenkort komt het inschrijfformulier online indien u als exposant wilt meedingen naar deze Award en uw innovatie wilt indienen.

Programma

Start & eindtijd Beschrijving

Dit project loopt gedurende de hele beurs (dinsdag t/m vrijdag).

WOTS Partners