TechAward World of Automation

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Exposanten van World of Technology & Science 2020 kunnen via de TechAward nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen bij de bezoekers. In deze editie van WoTS zijn in World of Automation 2 categorieën:

Factory Automation & Proces Automation

Iedere exposant mag in aanloop naar de WoTS een product of dienst inbrengen voor de TechAward. Deze noviteiten worden op de website van WoTS.nl geplaatst, waarbij beursbezoekers vooraf en tijdens de WoTS hun stem kunnen uitbrengen.

Online TechAward Galerij

Vanaf vrijdag 1 mei 2020 wordt de online TechAward galerij geopend en is de stemmodule geopend voor bezoekers van de website www.wots.nl. Deze stemmodule is geopend tot en met 29 augustus 2020. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport wordt de 5 geselecteerden per categorie bepaald en haar innovatie op de beursvloer mag presenteren.

Op de beursvloer
De genomineerden mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren in een ‘TechAward straat’. De genomineerde producten en diensten worden op een pilaar van vaste afmetingen getoond aan het publiek.
De bezoeker kan tijdens de beurs op dinsdag en woensdag zijn stem uitbrengen op hun favoriete innovatie. Op woensdagavond, na sluiting van de beurs, worden de stemmen van de bezoekers geteld, waarna een winnaar wordt bepaald.

Op donderdagmiddag worden per categorie de prijzen uitgereikt. Voor deze heugelijke gebeurtenis zijn alle genomineerde exposanten uitgenodigd, samen met de media en juryleden. Na het uitreiken van deze award, blijven de noviteiten in de TechAward straten staan, maar de winnaar krijgt extra aandacht.

Nieuw! Green TechAward
WoTS 2020 is de editie waarop de eerste Green TechAward zal worden uitegreikt. Kunt u aangeven welke aantoonbare bijdrage uw innovatie levert aan duurzaamheid? Dan kunt u meedingen naar de Green TEchAward.

Deelnamevoorwaarden
Lees hier de deelnamevoorwaarden voor de TechAward en de Green TechAward 2020

Inschrijven
Wilt u meedoen aan de TechAward? Vul dan onderstaande inschrijfformulier in!

 

 

 

Programma

Start & eindtijd Beschrijving
Geen programma informatie

WOTS Partners