Waterstofplein

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Deelnemers aan het Waterstofplein kunnen één instrument of oplossing aanleveren die op het platform geplaatst wordt (de maximale afmeting per exposant bedraagt 1 m2). Deelname is alleen mogelijk in combinatie met een eigen stand op de WoTS.

Deelname aan het Waterstofplein biedt de exposant concrete voordelen, zoals:

 
  • Aantrekkingskracht naar bezoekers, mede door actuele content over waterstof vanuit FHI.
  • Collectieve marketing: samen een netwerk mobiliseren.
  • Aandacht in media, op websites en in nieuwsbrieven.
  • Voor, tijdens en na de beurs contactmomenten.

Inschrijven

Inschrijven doet u eenvoudig door het online registratieformulier Waterstofplein WoTS 2020 in te vullen.

De link naar de presentatie (inclusief de terugkoppeling) over de eerste deelnemersbijeenkomst Waterstofplein kunt u hier vinden.

Samen met eindgebruikers

Naast het paviljoen op de beursvloer komt er een inhoudelijk seminarprogramma van een dagdeel waarin de (mogelijke) rol van waterstof in de energietransitie wordt toegelicht. Dit programma biedt ruimte aan drie tot vier presentaties door eindgebruikers. Samen met concrete innovaties van eindgebruikers kan de bezoeker kennis komen opdoen over de technische (on)mogelijkheden van waterstoftoepassingen: voor nu en in de toekomst.

Voor het paviljoen is FHI op zoek naar eindgebruikers of onderzoeksinstellingen die een innovatie in dit veld hebben ontwikkeld of reeds hebben toegepast. Heeft u contact met een bedrijf, relatie of partner waarbij dit het geval is, dan biedt deelname hen de kans om hun innovatie aan een breed publiek met een technische achtergrond te tonen. Bovendien krijgen zij ook uitgebreide aandacht in de communicatie van de WoTS en van de media-partners.

Bent in geïnteresseerd in deelname of wilt u de mogelijkheden overleggen? Neem dan contact op met Susanne van Boxtel via susanne@fhi.nl of bel 033 – 465 75 07.

Een platform op de beursvloer waar exposanten waterstofoplossingen / -instrumentatie kunnen tonen in combinatie met demonstraties van concrete innovatieve waterstoftoepassingen van eindgebruikers.

Op 1 november, van 13.00 tot 14.30 uur vindt er een deelnemersoverleg plaats bij FHI in Leusden over dit onderwerp. Wilt u hierbij betrokken en meedenken over de invulling? Stuur uw aanmelding naar Susanne van Boxtel.

Contactpersoon: Susanne van Boxtel: susanne@fhi.nl

Programma

Start & eindtijd Beschrijving

Dit project loopt gedurende de hele beurs (dinsdag t/m vrijdag). Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan dit project? Meld u aan voor dit project en ontvang gratis uw deelnameformulier en beschrijving.

WOTS Partners