WoTS Gadget

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

Gadget 2022 – WoTS-parrot

Een sterke samenwerking in de elektronicabedrijfsketen levert wederom een interessant gadget op: de WoTS-parrot. Deze gadget is concreet, leuk en flexibel. Het professionele team ingenieurs van Dekimo heeft deze voice-recording-device ontwikkeld met diverse leuke stemvervormers.

De WoTS-parrot luistert naar uw spraak en neemt een aantal seconden op waarna de gadget u zal napraten als een “echte” papegaai. Tevens heeft u bij het afspelen de keuze uit vijf verschillende special effects! Een groot voordeel van het opnameapparaatje is dat deze zowel op als na de beurs te gebruiken is. Deze functionaliteiten in combinatie met het trendy design vormen de ideale gadget voor jong en oud. De bezoeker kan de WoTS-parrot in acht stappen verzamelen op de WoTS-beursvloer. Iedere bezoeker die een gadget reserveert ontvangt per mail een persoonlijke routekaart waarmee de acht stappen voltooid kunnen worden.

Klik hier voor de whitepaper over de WoTS Gadget
Click here for the whitepaper (Dutch)
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing van de WoTS Gadget
Click here for the user manual of the WoTS Gadget
Klik hier voor de montage-instructies van de WoTS Gadget
Click here for the English assembly instructions of the WoTS Gadget
Klik hier voor de technische specificaties van de WoTS Gadget
Click here for the technical specifications of the WoTS Gadget
Klik hier voor de ontwerpschema’s van de WoTS Gadget
Click here for the design schemes of the WoTS Gadget
 

Dekimo – Leuven, ontwikkelde en maakte de functionele layout van de WoTS-Parrot. Saar Drimer van Eurocircuits nam de artistieke voorkant van de PCB voor zijn rekening als ontwikkelaar. Daarnaast produceert Eurocircuits de prototypes en de series PCB welke A1 Electronics bestukt voor aanvang van de beurs. Dit fraaie project toont weer aan dat het met de samenwerking tussen de Industriële Elektronica leden wel goed zit.

Sponsoren Gadgetproject:

     

Meld u nu aan voor de beurs

Programma

Start & eindtijd Beschrijving
Geen programma informatie

Mediapartners

WOTS Partners