Voedselveiligheid

27 september 2022, 00:00

Voedselveiligheid

Doelgroepen

QA management, inkoop, technisch management, algemeen management en andere relevante functies voor voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie.

Content

Welke actuele uitdagingen komt men tegen in het productie proces? Dat kan gaan over de  faciliteiten, de procedures en de cultuur. In het seminar is het dan wenselijk om inhoud te bieden over de zaken die men tegenkomt en hoe die neutraal op te lossen zijn. Bijvoorbeeld zal het hygiënisch bewustzijn op de werkvloer aan de orde kunnen komen. Maar er kan ook een deel van de inhoud gaan over richtlijnen, wetgeving, normen en eisen aan technische onderdelen. Daarnaast kan gedacht worden aan traceerbaarheid, automatisering en wellicht wat praktische cases om aan te tonen hoe de voedselveiligheid verbeterd is.

In overleg met de betrokkenen kunnen we in dit seminar ook denken aan externe sprekers van NVWA, fabrieken en adviesbureaus, maar dus ook aan exposanten.

Heeft u interesse om te spreken op dit seminar? Meld u dan aan door een mail te sturen naar Willemijn de Groot.

Programma

Start & eindtijd Beschrijving
Geen programma informatie

WOTS Partners