Groep 3

Opleidingen: elektrotechniek, industriële automatisering

Het handmatig instellen van een PID regeling en instellen van stoplichten op kruispunten om het verkeer vloeiend geregeld te krijgen.
Snel en eenvoudig configureren? EPLAN Cogineer helpt je verder. Het 3D ontwerp van schakelkasten en schakelinstallaties? EPLAN Pro Panel is de oplossing. Jullie zijn de engineers en projectmanagers van morgen. En dus ook de toekomstige EPLAN gebruikers. Met jullie kennis, vernieuwing en verandering kunnen de engineeringprocessen van nú geautomatiseerd worden. Iets waar EPLAN om bekend staat.
De groothandel zit vol met verrassende technologieën. Je verwacht het niet, maar de groothandel is veel meer dan alleen distributie. Wij helpen onze klanten met hoogstaande state of the art technologieën. Kom kijken hoe veelzijdig technisch het werk bij itsme is.
Rittal toont op de WOTS een volledig nieuwe kasten serie. Leerlingen en studenten kunnen op de stand van Rittal de voordelen van montage ervaren. Denk hierbij aan de eenvoudige montage van de sokkel, het nieuwe hang en sluitwerk van de montageplaat.
Het in bedrijf nemen van een frequentie regelaar met een tablet.

WOTS Partners