TechAward 2022 – World of Automation – alle inzendingen

Mediapartner

U kunt nu uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie. Dat kan tot en met 31 augustus 2022. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de ingezonden innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden per categorie vier genomineerden bepaald. Zij mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren.

 

 

Bihl+Wiedemann GmbHASi-5 Safety Input Module for Optoelectronic Protective Devices

With the Input Module for optoelectronic protective devices (BWU4210), Bihl+Wiedemann presents one of the first products with ASi-5 Safety Technology. The ASi-5 Safety Module in protection rating IP67 has two 2-channel safe inputs and 12 self-configuring I/Os for non-safe signals.

Stem op deze innovatie!

 

 

Brady CorporationBrady M211 Label Printer

The new M211 Label Printer can easily be clipped to any belt. It connects seamlessly to Android and IOS smartphones via Bluetooth Low Energy, operated via Brady’s Express Labels App. The app allows users to quickly design, preview and print labels and to integrate data from spreadsheets. No other smartphone driven label printer today matches the label design possibilities of the M211.

Stem op deze innovatie!

 

Bronkhorst High TechTCS Technology FLEXI-FLOW

De TCS Technology (Through Chip Sensor) is een nieuwe technologie die voor het eerst is toegepast in de nieuwe FLEXI-FLOW Mass FLow Meter en Controller. De TCS Technology combineert het beste van twee technologieën: een snelle en stabiele chip flow sensor die wordt toegepast in de bewezen Bronkhorst by-pass technologie.

Stem op deze innovatie!

 

Endress+Hauser – J22 TDLAS gas analyser

De nieuwe J22 TDLAS gas analyzer maakt gebruik van gepatenteerde TDL (Tunable Diode Laser) technologie voor de analyse van H2O in aardgas (ook toepasbaar in waterstof en CO2). TDLAS is bekend in de markt als de meest robuuste en nauwkeurigste manier om vocht te meten in gas.

Stem op deze innovatie!

 

 

Endress+Hauser – iTHERM Moduline TM131

De nieuwe iTHERM ModuLine TM131 heeft naast geavanceerde sensoren en snel reagerende thermowell een innovatie eigenschap, Dual Seal Technologie als 2e procesbarrière. Door deze unieke technologie wordt een defect in een thermowell snel gesignaleerd waardoor er minder gevaarlijke situaties voor mens en milieu ontstaan.

Stem op deze innovatie!

 

JUMO Meet- en RegeltechniekJUMO meroTRON

Deze procesregelaar heeft twee afzonderlijke PID regelkanalen aan boord. Daarnaast heeft deze procesregelaar PLC functionaliteiten en datalogmogelijkheden aan boord, die een extra dimensie kunnen geven rondom het te regelen proces. Ook is deze procesregelaar uitgerust met de moderne communicatietechnieken, aan zowel de proceszijde (Profinet) als ook voor die naar de buitenwereld (Ethernet, USB, Bluetooth, enz.)

Stem op deze innovatie!

 

KROHNE & SAMSONFOCUS ON – FOCUS-1

FOCUS-1 is de eerste intelligente “procesnode”, die specifiek is ontwikkeld voor industrie 4.0. Dit multifunctionele SMART flow control instrument – ontwikkeld door FOCUS-ON, een SAMSON en KROHNE bedrijf – combineert sensoren, actuator en regelfunctionaliteit in één apparaat.

Stem op deze innovatie!

 

 

MurrelektronikVario-X

Vario-X is ’s werelds eerste automatiseringsplatform dat sensoren en actuatoren op decentrale wijze en zonder schakelkast naar het veld brengt. Het biedt oplossingen voor de dringendste problemen in de automatisering: toenemende digitalisering, kortere ontwikkelingscycli, duurzaamheid en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten.

Stem op deze innovatie!Deelnemer Green TechAward

 

NovotekOPC Router

OPC Router is een unieke middleware oplossing die gebruikers in staat stelt procesdata uit de operatie optimaal te gebruiken. Het product beschikt over een groot aantal plugins om data uit verschillende apparaten te halen en door te sturen naar andere applicaties.

Stem op deze innovatie!

 

Phoenix ContactNearFi

NearFi maakt de overdracht van energie en realtime data mogelijk via een luchtspleet van enkele centimeters. Door protocolonafhankelijke en latentievrije Ethernet-communicatie biedt deze flexibele gebruiksmogelijkheden voor alle Ethernet-protocollen tot 100 Mbit/s.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

 

 

Schmersal NederlandAZM 40

De AZM 40 veiligheidsvergrendeling is de kleinste elektronische veiligheidsvergrendeling ter wereld en beantwoordt aan de trend naar miniaturisering in de machinebouw: Om materiaal en kosten te besparen worden machines en andere productiemiddelen steeds kleiner.

Stem op deze innovatie!

 

Tradinco InstrumentsMetis

Metis is een innovatief modulair platform voor zowel elektrische als drukkalibraties, die in een testbank wordt geïntegreerd. Diverse nauwkeurige meet- en kalibratiemodules kunnen op basis van de behoefte van de gebruikers worden toegevoegd aan de hoofdmodule.

Stem op deze innovatie!

 

Weidmüller BeneluxSNAP IN

Met SNAP IN kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden net zo snel worden uitgevoerd als het knippen van je vingers. De gestripte geleider wordt direct in open aansluitpunten gestoken en klikt met een hoorbare klik op zijn plaats.

Stem op deze innovatie!

WOTS Partners