TechAward 2022 – World of Electronics – alle inzendingen

Mediapartner

U kunt nu uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie. Dat kan tot en met 31 augustus 2022. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de ingezonden innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden per categorie vier genomineerden bepaald. Zij mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren.

 

 

Althen Sensors & ControlsTreon – Althen

SmartMonitoring is een slimme IoT-sensoroplossing. Het stelt onze klanten in staat om elke ruimte of machine 24/7 te bewaken zonder dure bekabelde apparatuur. SmartMonitoring bestaat uit een netwerk van sensor nodes, die hun gegevens via een IoT-gateway kunnen doorsturen naar een computernetwerk of een cloudplatform.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

 

ComateSolhyd Waterstofpanelen

Het waterstofpaneel van Solhyd – ontwikkeld in co-creatie met Comate – vangt vocht uit de lucht en gebruikt energie van de zon om watermoleculen te splitsen in waterstof en zuurstof, dankzij het gebruik van innovatieve materialen. We gebruiken uitsluitend materialen met een lage kost en geen schaarse elementen.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

 

CN Rood2 Series Mixed Signal Oscilloscope (MSO)

De 2 Series Mixed Signal Oscilloscoop (MSO) is de ideale oscilloscoop voor elektronisch debuggen en testen, waar dan ook. Met een capacitief aanraakscherm en een zeer intuïtieve gebruikersinterface, is de 2 Series MSO een aanvulling op de bekroonde Tektronix-familie ‘next generation’ oscilloscopen.

Stem op deze innovatie!

 

 

QBayLogicClash: Doorbraak in FPGA Design

Clash is een ontwerpmethodologie voor FPGA’s vanuit functioneel perspectief. De methode is open source.

Stem op deze innovatie!

 

Salland ElectronicsIoT platform ThingsWay

De ThingsWay hardware vormt de fysieke basis voor een IoT oplossing. Bestaande hardware is voor meer dan 80% gestandaardiseerd en makkelijk toepasbaar. Aanpassingen voor integratie van een bestaande installatie, apparaat of product bestaat uit het toevoegen van de gewenste software functionaliteit.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

 

SCHURTER ElectronicsCHS

Conventionele schakelaars vereisen onvermijdelijk montagegaten in de gebruikersinterface. Dit is niet het geval bij de nieuwe SCHURTER CHS. CHS staat voor “Capacitive Hidden Switch”. Ze kunnen verborgen achter het oppervlak van niet-geleidende materialen worden gemonteerd en zijn daardoor onzichtbaar.

Stem op deze innovatie! 

 

TDK-LAMBDA France SASPFH500F 500W AC-DC Power Module

De hoogrendement PFH500 serie AC-DC voedingsmodules met een 4′ x 2,4′ footprint worden gebruikt in omgevingen waar convectie- of geforceerde luchtkoeling niet haalbaar is. Deze PCB-gemonteerde voedingsmodules zijn geschikt voor buitenbehuizingen of vloeistofgekoelde toepassingen, accepteren een breed scala aan AC-ingangsspanningen en leveren een instelbare, geregelde 28 V-uitgangsspanning.

Stem op deze innovatie!

 

Weiss Technik NederlandClimeEvent 2

De ClimeEvent 2 is de opvolger van de succesvolle ClimeEvent. De ClimeEvent is, met feedback van gebruikers, volledig opnieuw ontworpen op het gebied van technologie, uiterlijk en functionaliteit om aan de de steeds hogere wordende eisen van onze klanten te voldoen, met nog hogere precisie.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

WOTS Partners