TechAward 2022 – World of Electronics – CN Rood – 2 Series Mixed Signal Oscilloscope (MSO)

Productbeschrijving:
De 2 Series Mixed Signal Oscilloscoop (MSO) is de ideale oscilloscoop voor elektronisch debuggen en testen, waar dan ook. Met een capacitief aanraakscherm en een zeer intuïtieve gebruikersinterface, is de 2 Series MSO een aanvulling op de bekroonde Tektronix-familie ‘next generation’ oscilloscopen. Het optionele batterijpakket zorgt tot 8 uur extra stroom. Hierdoor is deze oscilloscoop niet alleen geschikt voor gebruik in een laboratorium maar ook overal in het veld!

Met de 2-serie MSO ontstaan er voor engineers nieuwe mogelijkheden. Het gebruiksvriendelijke 10,1″ touchscreen display maakt werken buiten het lab eenvoudiger en sneller. De standaard mogelijkheden zoals de optionele Arbitrary Function Generator (AFG), patroongenerator, voltmeter en frequentieteller betekent dat gebruikers meer kunnen doen terwijl ze minder instrumenten hoeven mee te nemen.

De 2-serie MSO beschikt over TekDrive, een werkruimte in de cloud waar engineers test- en meetgegevens elk bestand van een aangesloten apparaat kunnen uploaden, opslaan, organiseren en delen. Hierdoor zijn engineers in staat om overal ter wereld direct samen te werken, problemen op te lossen en ontwerpen te debuggen.

Toegepaste innovaties:
De 2 Series MSO is de eerste draagbare oscilloscoop die dezelfde prestaties levert als een benchtop-oscilloscoop. Door een verscheidenheid aan geïntegreerde opties is dit instrument geschikt voor het geavanceerd elektronisch debuggen en testen. Deze oscilloscoop beschikt over de bekroonde Tektronix gebruikersinterface waardoor de bediening zeer intuïtief is. Met een gewicht van minder dan 1,8 kg en een dikte van 38 mm past de 2-Series MSO in een kleine rugzak. De 2 Series MSO zorgt voor ongekende nieuwe mogelijkheden!

Stem op deze innovatie!

Meer informatie over de exposant

WOTS Partners