TechAward 2022 – World of Electronics – Salland Electronics – IoT platform ThingsWay

Productbeschrijving:
De ThingsWay hardware vormt de fysieke basis voor een IoT oplossing. Bestaande hardware is voor meer dan 80% gestandaardiseerd en makkelijk toepasbaar. Aanpassingen voor integratie van een bestaande installatie, apparaat of product bestaat uit het toevoegen van de gewenste software functionaliteit. De connectivity met de cloud is geregeld via het LTE-M1 netwerk, met een nagenoeg wereldwijde dekking. Via het Dockster cloud platform is het verzamelen van de data eenvoudig geregeld, evenals de visualisatie. Deze is eenvoudig in gebruik via een webbrowser of app. Het ThingsWay platform regelt dus het hele traject van sensor tot en met cloud. Er zijn een aantal standaard hardware producten uit voorraad leverbaar, namelijk: een kale print voor eigen integratie, een desktop model en een uitgebreide industriële behuizing geschikt voor DIN rail montage. In overleg zijn ook snel specials samen te stellen.

Toegepaste innovaties:
Het ThingsWay platform is een snelle start voor IoT projecten, waarbij de ThingsWay een dusdanige basis heeft om snel applicaties aan het internet te hangen. Het is mogelijk direct op de applicatie aan te sluiten, en de meldingen komen via SMS of email binnen en data wordt in de cloud opgeslagen. De ThingsWay is energiezuinig is opgezet, waardoor langdurige werking op batterij en/of zonnecel mogelijk is. Communicatie vindt plaats via het LTE-M of NB-IoT netwerk plaats (zelfde netwerk als 4G/5G) en werkt wereldwijd, ook is GPS toegevoegd. In de onderhoudsindustrie zijn besparingen mogelijk tot wel 50% en een oplossing voor schaarste aan onderhoudspersoneel.

Green tech award, duurzame features en innovaties:
Het product is op zichzelf duurzaam uitgevoerd, met een extreem laag energieverbruik. Door het toepassen van het ThingsWay platform kunnen er voordelen behaald worden op efficiëntere processen en lagere exploitatiekosten. Door monitoring op afstand en voorspellende AI algoritmes is er minder personeel nodig voor het onderhouden van systemen, machines en installaties. Tevens wordt het onderhoud afgestemd op gebruik en realtime monitoring in plaats van gepland onderhoud.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

Meer informatie over de exposant

WOTS Partners