De acht bedrijven in dit paviljoen zijn gespecialiseerd in het testen & meten binnen de elektronica. Dat is een divers vakgebied. Toepassingen zijn denkbaar in functionele testen voor de productie van elektronica, CE testen voor een marktintroductie van een ontwikkeling en het testen & meten van draadloze toepassingen.

Exposanten in dit paviljoen hebben ook een specialisme in omgevingstesten. Dat zijn testen om tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de klant.

De breed beschikbare deskundigheid maakt een bezoek aan dit paviljoen extra nuttig. Een mix van testuitdagingen kunt u voorleggen aan de experts in het Test & Meet Paviljoen.

Exposanten in het Test & Meet Paviljoen:

  Acal BFi
Acal BFI is Europees marktleider in geavanceerde technische oplossingen. Wij begeleiden onze klanten bij hun high tech ontwerpproces door levering van de best passende producten. Om onze klanten de best mogelijke service te bieden zijn we constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de high tech markt en werken we wereldwijd uitsluitend met topleveranciers en sister-companies.
Lees verder
  Dirksen Opleidingen
Dirksen Opleidingen heeft ruim 50 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen op het gebied van technische ICT. U kunt bij ons rekenen op kleinschalig, praktijkgericht onderwijs met persoonlijke begeleiding. Ons aanbod bestaat uit meer dan 180 opleidingen en trainingen van zowel mbo- als hbo-niveau. Onze opleidingen worden “in huis” ontwikkeld. Dat doen wij samen met een team van gemotiveerde docenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan u over.
Lees verder
  Hielkema Testequipment
Voordat u een product op de markt brengt, wilt u 100% zeker weten dat het doet wat u belooft. Dit vraagt om doordachte en uiterst professionele tests. Hielkema Testequipment biedt hiervoor al ruim 25 jaar hoogwaardige testsystemen.
Lees verder
  JTAG Technologies B.V.
JTAG Technologies B.V. helpt sinds 1993 wereldwijd bedrijven die problemen ondervinden met het snel en voordelig controleren of er productiefouten zijn gemaakt op hun steeds complexer wordende geassembleerde PCB’s.
Toegang via testpunten wordt namelijk steeds moeilijker en testen met behulp van firmware blijkt tijdrovend en geeft slechts beperkte informatie over de fysieke oorzaak van het gevonden probleem.
Lees verder
  Keysight Technologies
Keysight Technologies Inc. (NYSE: KEYS) is the world’s leading electronic measurement company, transforming today’s measurement experience through innovations in wireless, modular, and software solutions. With its HP and Agilent legacy, Keysight delivers solutions in wireless communications, aerospace and defense and semiconductor markets with world-class platforms, software and consistent measurement science. The company’s nearly 10,500 employees serve customers in more than 100 countries.
Lees verder
  MASER Engineering
MASER Engineering is an independent engineering service company. Since 1993 we have offered Reliability Test and Failure Analysis Services to the semiconductor and electronic systems industry.
Whether your company is active as Fabless Semiconductor Manufacturer, IC Design House, Electronic Manufacturing Service (EMS) Provider or Original Equipment Manufacturer (OEM) we can support you with your daily Reliability Test or Failure Analysis challenges.
Lees verder
  TÜV Rheinland
TÜV Rheinland is wereldwijd toonaangevend op het gebied van inspecties en is meer dan 140 jaar geleden opgericht. De groep heeft 20.000 medewerkers in 69 landen en een jaarlijkse omzet van € 2 miljard.
De onafhankelijke experts staan voor kwaliteit en veiligheid van mens, milieu en technologie. TÜV Rheinland inspecteert technisch materiaal, producten en diensten en helpt mee aan de ontwikkeling van processen van klanten. Daarvoor beschikt TÜV Rheinland over een wereldwijd netwerk van erkende laboratoria, test- en opleidingscentra.
Lees verder

 

WOTS Partners