Ontdek wat VR kan betekenen voor uw proces omgeving

Flow, temperatuur, druk en niveau spelen een grote rol binnen de proces wereld.Tijdens de WoTS presenteren negen deelnemers gezamenlijk met STC een virtuele plant. STC Group is het kennis- en opleidingsinstituut voor scheepvaart, transport, havenindustrie en procestechniek. Op de WoTS kunt u een virtuele wereld induiken waar u kennis maakt met de innovaties van de leveranciers.

In de Virtual Reality (VR)-installatie kunt u kennis maken met een breed scala aan vernieuwende instrumentatie van verschillende leveranciers. Daarnaast kunt u de mogelijkheden ervaren van VR voor het technisch onderwijs en voor de inzet van operators en (onderhouds)monteurs in de nabije toekomst.

In de samenwerking met het opleidingsinstituut STC Group komt het belang van een goede afstemming tussen het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt ook naar voren.

Bent u geïnteresseerd om het virtuele beursproject mee te maken? De speciaal ontwikkelde virtuele beleving kunt u ervaren tijdens de WoTS-beurs op standnummer 8E075. Zodra u zich aanmeldt in de bezoekersregistratiemodule kunt u uw interesse aangeven. U ontvangt dan een bevestigingsmail met aanvullend benodigde informatie. Uiteraard bevinden de deelnemende exposanten zich ook op de beursvloer in hal 8. Zij gaan graag het gesprek met u aan over uw bevindingen.

Bekijk hier een promo-filmpje over de Instrumentatie & Analayse VR Demo.

Naast de VR Demo vindt er op woensdag 3 oktober een seminar plaats over de nieuwste ontwikkelingen omtrent instrumentatie en analyse in de proces technologie. Dit congresprogramma fungeert tevens als kick-off van het evenement Instrumentatie & Analyse-dagen 2019. Houd de WoTS website in de gaten voor het laatste nieuws. Als u vragen heeft over de projecten kunt u contact opnemen met het FHI-bureau (E: susanne@fhi.nl T: 033-465 75 07)

De volgende bedrijven en instrumenten nemen deel aan de Instrumentatie & Analyse VR Demo:

 

Bedrijf Stand
Instrument
Badotherm Process Instrumentatie Hal 8,  B047
Solid font safety pattern pressure gauge
Elscolab BV Hal 7, E008
Mettler Toledo InPro X1 pH Sensor
Emerson Hal 8, D024
5408 Rosemount Radar Level Transmitter
Hamilton Bonaduz AG Hal 8, B060
VisiFerm DO, optical dissolved oxygen sensor
Kobold Instrumentatie B.V. Hal 8, B042
Flowmeter type DON
SATRON Instruments Nederland Hal 8, D015
SATRON VSS concentratie sensor
U-F-M B.V. Hal 8, D001
KATflow 170, ultrasone clamp-on flowmeter voor ATEX zones
Vierpool Hal 8, D068
PR 5437 Temperatuurtransmitter
Yokogawa Hal 8, B024
ROTAMASS TI Flowmeter

 

Mediapartners:

   

WOTS Partners