• Home
  • Programma
  • Nieuws
  • Kennispartners
  • Partners
  • Archief
    • Programma online 2020
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

Kennisevent Technische Innovaties in Food and Beverage

28-05-2020

Dé 3 stappen naar veilige & hygiënische perslucht

Eenvoud, betrouwbaarheid en hoge chemische resistentie maken pneumatische componenten uitermate geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Een belangrijk punt van aandacht hierbij is de kwaliteit van de gebruikte perslucht, enerzijds voor de levensduur van componenten, maar met name vanwege het (mogelijke) contact met het eindproduct.
Wanneer de kwaliteit van de perslucht onvoldoende is, kan dit namelijk impact hebben op uw processen en de kwaliteit van uw product.

In drie stappen neemt Festo u mee naar veilig en hygiënisch perslucht systeem.
Hierbij geven we inzicht in de verschillende normen, bekijken we verschillende toepassingen en geven we advies op de keuze van de juiste technologie.

Een presentatie met relevante praktijkvoorbeelden uit de markt, met o.a. zetmeel en glucose producent Tate & Lyle.

Door Lennart van Onselen, Festo

Terug naar het programma overzicht en bezoekersinschrijving

Contact FHI

Susanne van Boxtel: tel. +31 (0) 33 465 75 07, email: susanne@fhi.nl

Disclaimer     Privacy    Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·