• Home
  • Programma
  • Nieuws
  • Kennispartners
  • Partners
  • Archief
    • Programma online 2020
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

Kennisevent Technische Innovaties in Food and Beverage

28-05-2020

Meet- en regeltechniek voor de voedingsmiddelenindustrie; de aandachtspunten

Productspecialist Marco Teunizen van JUMO verzorgt een presentatie over meet- en regeltechniek gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Topics op het gebied van meetlocatie, meetnauwkeurigheid en veiligheid komen aan de orde. Begrippen als EHEDG, hygiëne, kruisbesmetting, flowmeting en 2/3-draadsmeettechniek in de voedingsmiddelenbranche worden nader toegelicht.

Naast het theoretische gedeelte neemt Marco u mee naar de praktijk voor het veilig uitvoeren en analyseren van metingen op de werkvloer.

Door Marco Teunizen, JUMO Meet- en Regeltechniek

Terug naar het programma overzicht en bezoekersinschrijving

Contact FHI

Susanne van Boxtel: tel. +31 (0) 33 465 75 07, email: susanne@fhi.nl

Disclaimer     Privacy    Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·