• Home
  • Programma 2022
  • Exposanten
  • Locatie
  • Mediapartners
  • Nieuws
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

Life Science Technology

Life Science Technology

Online kennisweek

De ontwikkelingen in life science en – nog actueler – COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op. Tijdens deze online kennisweek delen we een aantal interessante presentaties over deze ontwikkelingen en de innovatieve oplossingen die de afgelopen maanden zijn gerealiseerd. Deze week vindt online plaats van 24 t/m 26 november 2020. Deelname is gratis na registratie.

Aanmelden? Hoe gaat het in zijn werk?

Programma dinsdag 24 november

9:00-9:30 Voorkom verwisseling van uitslagen
Door: Sabine Meijer, SALM EN KIPP & Fearghal Jones, Brady Corporation
10:00-11:00 Bedside production van geneesmiddelen
Door: Wouter Boon, UU
11:00-11:30 Vero Cell Cultivation for Vaccine Production (ENG)
Door: Michelet Dorceus, Eppendorf

Programma woensdag 25 november

9:00-9:30 Simultaneous Analysis of COVID-19 Drug Candidates in Human Plasma by LC-MS/MS (ENG)
Door: Fanny Dayot, Alsachim, on behalf of Shimadzu
10:00-10:30 Alternative COVID-19 testing through collaborations (ENG)
Door: Laurence Van Oudenhove, Waters 
11:00-11:30 Future in the lab already started / The digital lab future – or is it today? (ENG)
Door: Ann-Claire Foetsch & Jan-Hendrick Bebermeier, Eppendorf

Programma donderdag 26 november

9:00-9:30 SARS-CoV-2 pandemic: how to face it with the force of four (ENG)
Door: Maria Avelia de Lorenzis, PerkinElmer
10:00-10:30 5000 dagen Biobank Ervaring; Wat hebben we geleerd en hoe bereiden we ons voor op de volgende 10 jaar? (NL)
Door: Erik Steinfelder, Thermo Fisher Scientific, namens Poly Temp Scientific
11:00-11:30 COVID-19 screening binnen een uur met RT-PCR methode (NL)
Door: Martin Donker, Isogen Life Science

 

De Life Science & COVID-19 online kennisweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Contact FHI

Brancheorganisatie Laboratorium Technologie
Telefoon: +31 (0)33 465 75 07
www.fhi.nl/laboratoriumtechnologie

Disclaimer

Privacy FHI

Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·