Power Analysers

Power Analysers Door: fortop Automation & Energy control
Power Analysers

Power analysers worden gebruikt voor het continu meten en bewaken van de kwaliteit van stroom (power quality), de belasting van transformatoren en generatoren en het registreren van spanningsdips, pieken en transiënten. De power analysers zijn voorzien van voldoende intern geheugen, zodat de meetwaarden voor langere tijd in het geheugen opgeslagen kunnen worden. De power analysers zijn beschikbaar als inbouwmodule voor paneelmontage (UMG 509-PRO) en als DIN-rail montage (UMG 604-PRO).

Embedded webinterface

De power analysers van Janitza zijn voorzien van een intuïtieve webinterface voor PC, tablet en smartphone. De webinterface voorziet in een kWh-rapportagefunctie, embedded lijnschrijver, power quality rapportengenerator en een analyse tool voor spanningdips en pieken.

Interfacing

Alle analysers hebben 2 digitale in- en uitgangen, een temperatuur meetingang, een Ethernetpoort (TCP/IP), Profibus en RS485-poort. Via deze poorten ondersteund Janitza vele protocollen als Modbus, Profibus, PROFINET, Bacnet, HTTP waarmee de power analysers makkelijk in te binden zijn in de boven-liggende systemen. 

Meer weten over dit onderwerp? Ga naar de website:
Power Analysers - Janitza UMG 509 & 604 | fortop NL