Welkom bij het FHI-team!

Bij FHI geloven we in het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen groeien, hun talenten kunnen ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de technologische sector.

Onze leden vormen het hart van FHI. Als vertegenwoordigers van de technologische industrieën die we ondersteunen, zijn onze leden de drijvende kracht achter onze missie. We streven ernaar om hen te ondersteunen, te verbinden en te vertegenwoordigen, zodat zij kunnen blijven groeien en ontwikkelen in een steeds veranderende wereld.

Ons team bestaat uit  professionals die zich inzetten voor de belangen van onze leden en de groei van de technologiebranches die we vertegenwoordigen. Samen werken we aan het organiseren van evenementen, het bevorderen van innovatie en het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven, overheid en andere belanghebbenden.

Of je nu lid bent van FHI of deel uitmaakt van ons team, we heten je van harte welkom en kijken ernaar uit om samen te werken aan een toekomst vol technologische innovatie en vooruitgang.

Werken bij FHI
Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu net begint aan je carrière of al jaren ervaring hebt, er is altijd ruimte voor groei en ontwikkeling binnen ons team. Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende en dynamische werkomgeving, waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van de technologische sector, dan ben je bij FHI aan het juiste adres.
Kom bij ons werken
en_GBEnglish (UK)