Ledenvoordelen

Als lid van een FHI-branche, maak je deel uit van een netwerk van technologieondernemers die zich grotendeels in dezelfde markt bewegen en waarin alle kennis en expertise samenkomen. Een netwerk waar je kennis deelt en vergaart; online, binnen clusters, tijdens workshops, netwerkbijeenkomsten, events of beurzen. Waar je er niet alleen voor staat in een continu veranderende omgeving.

De voordelen in het kort:

  1. Kom in contact met een enorm netwerk van (potentiële) klanten en partners
  2. Vraag advies over thema’s als bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken
  3. Ontvang collectiviteitskorting van onze partners (bijvoorbeeld bedrijfsverzekeringen)
  4. Maak gebruik van de modelovereenkomsten en algemene voorwaarden
  5. Laat ons opkomen voor jouw belangen

 

Kom in contact met een enorm netwerk met (potentiële) klanten en partners

Door actief te zijn op het online platform fhi.nl en deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten, workshops, events en beurzen kom je in contact met je (potentiële) klanten, andere bedrijven in de keten en andere stakeholders. FHI-leden profiteren van substantiële ledenkortingen.

Via FHI-ledenbijeenkomsten kom je ook in contact met je branchegenoten.

Vraag advies over thema’s als bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken

FHI Advies is er voor ondernemers die in hun dagelijkse bedrijfsvoering tegen (juridische) vragen aanlopen. FHI-leden kunnen altijd terecht voor direct juridisch advies en meer inhoudelijke vragen en/of procedures.

Het eerste uur sparren met één van onze partners van FHI Advies is vrijblijvend. Daarna kun je advies inwinnen tegen een gereduceerd tarief.

Ontvang collectiviteitskorting van onze partners

Heel veel leden ervaren al de voordelen van exclusieve op maat gemaakte verzekeringen die naadloos aansluiten op de verzekeringsbehoeften van technologiebedrijven. Deze voordelen worden exclusief via FHI verkregen. Maak jij hier nog geen gebruik van? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met HBR/Klap om jouw voordeel te laten berekenen.

Ook onze partners ArboNed, FedEx Express/TNT en ISA training & coaching bieden aantrekkelijke voordelen aan FHI-leden.

Maak gebruik van de modelovereenkomsten en algemene voorwaarden

Als FHI-lid mag je gebruik maken van de FHI algemene leveringsvoorwaarden en de FHI algemene inkoopvoorwaarden. Er staat een breed scala aan modelovereenkomsten tot je beschikking: van contractenrecht, arbeidsrecht tot ondernemersrecht.

Laat ons opkomen voor jouw belangen

FHI heeft een zetel in het bestuur van MKB-Nederland en onderhoudt nauwe banden met VNO-NCW. Op die manier behartigen we de belangen van onze leden.

Meer informatie over de  contributie van FHI vind je hier.