Uitbreiding van ons bewerkingscentrum

Door aanhoudende groei en constante drukte, hebben wij voor ons CNC Machinepark 2 splinternieuwe STYLE CNC draaibanken gekocht. Hiermee zijn wij in staat om de productieprocessen te versnellen en te optimaliseren.

In ons bewerkingscentrum werken specialisten die zeer goed zijn opgeleid en met een schat aan ervaring! Door ons zeer uitgebreide machinepark is het mogelijk onderdelen per stuk of in serie te bestellen. Ook kunt u uw hele jaarbehoefte bij ons indelen. 

 

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Wij kunnen kettingwielen, tandwielen, koppelingen, v-snaarschijven of tandriemschijven voorzien van maatboringen en vervaardigen volgens tekening.
  • Tevens is het mogelijk om assen, bussen, flensen, transportrollen volgens tekening te vervaardigen. Of het nu om staal, RVS of kunststof gaat, het materiaal is voor ons geen probleem.
  • Kettingen kunnen op lengte worden afgepast en kunnen ook worden voorzien van meenemers.
  • Wij kunnen tandriemen snijden en lassen. Met onze tandriemlas- en snij machine van Optibelt maken wij iedere gewenste breedte en lengte voor u, door middel van een vingerlas verbinding.
  • Ook beschikken wij over een complete werkplaats inclusief testfaciliteiten voor het assembleren van tandwiel- en wormwielreductoren. Hiermee zijn wij in staat om elke reductor te assembleren en te voorzien van een testcertificaat met koppel- en druktest. Elke reductor heeft een uniek nummer, wat de traceerbaarheid vereenvoudigd. Het testcertificaat wordt bij de reductor geleverd maar is ook digitaal op te vragen op de website van Motive.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij bieden u een passende oplossing.

Door onze ruime voorraden en ons eigen bewerkingscentrum kunnen wij u snel van de juiste maatwerkoplossing voorzien.

 

 

nl_NLNederlands