Duff Norton Lineaire Actuators

 

Slimme oplossingen gecombineerd met duurzame machinebouw  voor uw specifieke toepassing.

Van motion control wordt verwacht dat ze zware lasten kunnen heffen, verplaatsen en uiterst nauwkeurig positioneren. Vaak onder extreme of ongunstige omstandigheden.

Duff-Norton’s meest geavanceerde lineaire actuator, de SPA met Intelli-Motion™ technologie, is ontworpen voor een zeer nauwkeurige werking en om toepassingen te vereenvoudigen, vooral voor omstandigheden die veel voordeel kunnen halen uit automatiseringstechnologie.

De SPA met Intelli-Motion™, biedt als slimme actuator installatiegemak, snelle configuratie en eenvoudige bediening om ervoor te zorgen dat uw systeem snel in werking kan worden gesteld.

Het Intelli-Motion™ platform combineert krachtige actuators van Duff-Norton met moderne variabele frequentie drive (VFD) technologie voor plug-and-play toepassingen.

Om het maximale uit een bewegingssysteem te halen, moet de juiste lineaire actuator worden gevonden. Een die efficiënt werkt, duurzaam is, de last veilig verplaatst en op de gewenste snelheid werkt. De SPA met Intelli-Motion™  kan dat allemaal én nog veel meer.

Hij is krachtig genoeg voor toepassingen met hoge cyclustoepassingen en levert tegelijkertijd nauwkeurige, herhaalbare bewegingen. Door de geïntegreerde  VFD besturing, geeft de SPA lineaire actuator met Intelli-Motion™ gebruikers de mogelijkheid om specifieke bewegingspatronen met variabele snelheden te programmeren, waardoor de reeks productietoepassingen SPA lineaire actuator met Intelli-Motion™ kan worden gebruikt voor het uitbalanceren van ladingen op automatisch geleide voertuigen (AGV’s), synchroniseren van heftafels, timing van essentiële handelingen in een productieproces, en nog veel meer.

 

nl_NLNederlands