Welkom bij de vereniging Leveranciers van Weeginstrumenten

De VLW is opgericht vanuit het overlegplatform wegen dat in de jaren ’80, gezamenlijk met het toenmalige IJkwezen, was opgezet.
Bij de VLW zijn leveranciers van weegapparatuur aangesloten. VLW is een vaste gesprekspartner van Agentschap Telecom, Ministerie van EZ en Klimaat, Welmec, NMi en OIML voor wetgeving, regulatie en handhaving op het vlak van weegtechniek.

Naast overlegorgaan is VLW ook actief op het gebied van collectieve marketing voor haar leden. Zo wordt er 2 a 3 keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd naar potentiële klanten en eindgebruikers waar leden van VLW op verschillende manieren in naar voren komen.

VLW is aangesloten bij de Europese koepelorganisatie CECIP. CECIP vertegenwoordigt naast Nederland nog 13 andere organisaties op Europees niveau. CECIP heeft als missie een hoog niveau van standaarden en regulatie neer te zetten zodat administratieve regulatie technische ontwikkeling niet tegenstaat.

Door lid te worden van onze vereniging bereikt u drie dingen. In de eerste plaats krijgt u toegang tot het overleg. Daarmee beschikt u over alle informatie die, zowel nationaal als internationaal, aan de orde is. Ten tweede versterkt uw lidmaatschap de stem van de vereniging in de diverse overlegorganen en tot slot wordt u meegenomen in de marketingactiviteiten van VLW.

 

Kosten lidmaatschap
De jaarlijkse contributie voor lidmaatschap van VLW is in 2020 € 410,- per bedrijf.

Voor meer informatie en lidmaatschap kunt u contact opnemen met Roelof Kuipers

Telefoon: (033) 465 75 07

Word lid van VLW

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

en_GBEnglish (UK)