EAO Benelux B.V.

EAO Benelux B.V.

Over EAO:

Human Machine Interfaces. Sinds 1947.

Het in 1947 opgerichte Zwitserse familiebedrijf EAO AG is een van de wereld marktleiders op het gebied van kwalitatief hoogwaardige drukknoppen, schakelaars en multifunctionele bedieningselementen en complete klantspecifieke HMI-systemen. EAO is met name gespecialiseerd in de sectoren openbaar transport, vrachtwagens, machine-industrie en de zware werkvoertuigen en agrarische voertuigen, maar bedient ook vele andere markten waarbij het gaat om verbinding tussen mens en machine. Met in totaal 600 medewerkers en productielocaties in Zwitserland, Duitsland, Noord-Amerika en China, 11 landelijke vestigingen en verkoopvertegenwoordigingen in meer dan 50 landen garandeert het bedrijf een wereldwijde beschikbaarheid.

Interfaces. Onze fascinatie.

EAO biedt meer dan alleen standaard componenten. Als een oplossingsgerichte specialist en partner bieden wij de mogelijkheid bestaande HMI-componenten technisch en mechanisch aan te passen aan de individuele eisen van onze klanten. Van bekabeling van bedieningselementen tot en met hoogwaardige HMI-systemen, van ontwikkeling tot en met serieproductie. EAO biedt volledige service voor het gehele HMI-spectrum.

Ons productaanbod wordt gekenmerkt door onze kennis van markten en applicaties, technische precisie en uitgebreide assortiment.

HMI componenten en systemen van EAO kunnen klantspecifiek aangepast worden voor wat betreft kleur, symbolen, materialen en gravering. Tevens kunnen we onze producten en HMI technologieën klantspecifiek ontwikkelingen voor onze klanten wereldwijd.

EAO – Your Expert Partner for Human Machine Interfaces. 

www.eao.nl

 

Laatste berichten

WOTS Partners