Over WoTS

Stap binnen in de wereld van industrie, technologie en wetenschap tijdens de World of Industry, Technology & Science (WoTS). Deze vakbeurs brengt drie unieke werelden samen – de World of Laboratory, de World of Electronics en de World of Industry – om de meest recente ontwikkelingen en innovaties in de schijnwerpers te zetten.

Met meer dan 400 exposanten is de beurs het toonbeeld van technologische vooruitgang. Ontdek gezamenlijk, door middel van seminarprogramma’s, workshops en stands wat er mogelijk is op het gebied van industrie, technologie en wetenschap.

Bezoekers uit diverse sectoren zoals industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de unieke kans om op één locatie een veelvoud aan technologische oplossingen te verkennen. Of je nu op zoek bent naar innovatieve producten, kennis wilt delen of waardevolle contacten wilt leggen, WoTS biedt een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche.

Bereid je voor om te worden ondergedompeld in een wereld van mogelijkheden en ontdek wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van industrie, technologie en wetenschap tijdens de World of Industry, Technology & Science.

Technologie voor de wereld van morgen

Blijf op de hoogte van al het nieuws op de WoTS!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis niets over jouw favoriete wereld(en)


en_GBEnglish (UK)