Inschrijven

Inschrijven exposanten
Via dit online inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de beurs als exposant, maar neem eerst een kijkje op de definitieve plattegrond van de World of Technology & Science 2022. Alleen de grijze stands op de plattegrond zijn nog beschikbaar. Die kunt u via de plattegrond reserveren. Heeft u hier vragen over neem dan contact op met Yvonne Kaal. 

Tarieven & inschrijven
De prijzen voor de standaard standbouwopties en de vierkante meter prijs (vrije standbouw) staan vermeld op het inschrijfformulier en kunt u hier downloaden. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra bedrijfsvermelding
Als exposant op World of Technology & Science heeft u recht op een vermelding van uw firmanaam in de exposantenlijst en op de plattegrond. Heeft u één of meerdere mede-exposanten op uw stand? Dan kunt u voor deze firma(‘s) een extra bedrijfsvermelding aanvragen.

Vul het online aanvraagformulier in voor een extra bedrijfsvermelding.

Bezoekersregistratiesysteem
Bij de deelnameprijs van de standaard standbouw is een bezoekersregistratie apparatuur inbegrepen. 

De deelnametarieven voor de vrije bouw zijn exclusief het registratieapparatuur.

De kosten van het bezoekersregistratiesysteem bestaan uit een vast bedrag voor afname van de badgereader en een bedrag per m2. De kosten voor het bezoekersregistratiesysteem bedragen voor leden € 185,- per stand (reader) + € 6,90 per vierkante meter. Voor niet-leden bedragen deze kosten € 200,- per stand (reader) + € 7,65 per vierkante meter.

Review WoTS 2018
Download hier de review van WoTS 2018 en lees over bezoekersaantallen, een analyse van de bezoeker en exposantenbeoordelingen. 

WOTS Partners