Inschrijven

Inschrijven exposanten
Heeft u interesse in deelname aan WoTS 2022? Stuur een e-mail naar info@wots.nl.

Tarieven & inschrijven
De standbouwprijzen voor standaardstandbouw en de vierkante meter prijs staan vermeld op het inschrijfformulier. Door invulling en inzending van het inschrijfformulier schrijft u zich in als exposant van World of Technology & Science. Na ontvangst van uw inschrijfformulier door FHI, ontvangt u een bevestiging en nadere informatie over de beurs.

Extra bedrijfsvermelding
Als exposant op World of Technology & Science heeft u recht op een vermelding van uw firmanaam in de exposantenlijst en op de plattegrond. Heeft u één of meerdere mede-exposanten op uw stand? Dan kunt u voor deze firma(‘s) een extra bedrijfsvermelding aanvragen.

Download hier het aanvraagformulier voor een extra bedrijfsvermelding of vul dit online formulier in.

Bezoekersregistratiesysteem
Volgens de deelnamevoorwaarden van World of Technology & Science is iedere exposant verplicht om een badgereader af te nemen. De kosten voor standaardstandbouw zijn inclusief de kosten voor de badgereader.

De tarieven voor de vrije bouw zijn exclusief het registratieapparatuur. De kosten van het bezoekersregistratiesysteem bestaan uit een vast bedrag voor afname van de badgereader en een bedrag per m2. De kosten voor het bezoekersregistratiesysteem bedragen voor leden € 185,- per stand (reader) + € 6,90 per vierkante meter. Voor niet-leden bedragen deze kosten € 200,- per stand (reader) + € 7,65 per vierkante meter.

Review WoTS 2018
Download hier de review van WoTS 2018. Hierin zijn ook de cijfers van Industrial Processing opgenomen.

WOTS Partners