Inschrijven

Inschrijven exposanten
Maandag 2 oktober om 9.00 uur is de inschrijving voor deelname aan WoTS 2024 gestart. Daarbij is een nieuw proces rondom de indeling van de plattegrond gelanceerd, waarbij iedere exposant zijn eigen standlocatie kiest. 

Procedure inschrijven
Sinds maandag 2 oktober is het voor bedrijven mogelijk om in te schrijven voor deelname aan de beurs. De inschrijving bevat twee stappen:

Stap 1. Kies een beschikbare standlocatie op de plattegrond.

  1. Ga naar de online plattegrond. Let op! Vernieuw regelmatig je scherm (F5) om de actuele plattegrond te verversen.
  2. Klik op de hal van jouw keuze om de online plattegrond te openen. Linksboven kun je op het huis icoon klikken om terug te gaan naar het overzicht van alle hallen.
  3. Klik op de gewenste standlocatie.
  4. Vul je contactgegevens in. Wil je meerdere stands combineren, vul dan in het opmerkingenveld de extra standnummers in. 
  5. Verstuur het formulier.

Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging of het verzoek om een andere standlocatie te kiezen wanneer een andere exposant eerder heeft geboekt. We proberen dit zo snel mogelijk te doen. Maar houd er rekening mee dat dit een handmatig proces is.

Stap 2. Vul het inschrijfformulier in
Maak je inschrijving compleet door binnen 5 werkdagen het online inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Pas door het insturen van het inschrijfformulier maak je je inschrijving definitief. Vul hier het inschrijfformulier in.

De werkwijze is als volgt:

 • De exposant kiest online een standlocatie op de plattegrond in de wereld die passend is bij de bedrijfsactiviteiten en boekt de stand.
 • De standlocatie is pas definitief als deze schriftelijk is bevestigd door FHI.
 • Er wordt niet gewerkt met opties.
 • Is het inschrijfformulier na vijf werkdagen niet door FHI ontvangen, dan vervalt de gekozen standlocatie.
 • Het is niet toegestaan meerdere stand te boeken, behalve als deze daadwerkelijk worden afgenomen.

Plattegrond
Bekijk hier de online plattegrond en kies jouw gewenste standlocatie. Op onze website kun je ook de clusterplattegrond vinden voor het hele overzicht van alle hallen.

UPDATE HAL 10
Hal 11 van de World of Industry (maakindustrie, OEM, machinebouw, engineering) is bijna vol! Mogelijk zullen we daarom uitbreiden naar hal 10.
Heb je interesse in een stand in hal 10? Stuur een mailtje naar info@wots.nl. Vermeld hierbij je voorkeur voor type stand en stand grootte.

Bij voldoende aanmeldingen zullen we je contacteren over de mogelijkheden in hal 10.

Deelname aan paviljoen
In de hallen hebben we de volgende paviljoens:

 • Test & Meet paviljoen (World of Electronics)
 • Development Club / IoT paviljoen (World of Electronics)
 • Instrumentatie paviljoen (World of Industry)
 • Machevo Hotspot (voor leden van Machevo & Bulk)
 • FEDA Lounge (voor leden van de FEDA)

Wil je deelnemen aan een paviljoen? Dan is het niet nodig om een standlocatie te boeken. Je vult dan alleen het interesseformulier in voor deelname aan een paviljoen. Vervolgens word je geïnformeerd over de mogelijkheden en de inschrijfprocedure. Vul hier het interesseformulier in.

Deelnametarieven
De deelnametarieven voor de verschillende varianten in standaard standbouw en de vierkante meter prijs (vrije standbouw) kun je op de website terugvinden. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra bedrijfsvermelding
Als exposant op World of Industry, Technology & Science heb je recht op een vermelding van jouw firmanaam in de exposantenlijst en op de plattegrond. Heb je één of meerdere mede-exposanten op jouw stand? Dan kun je voor deze firma(‘s) een extra bedrijfsvermelding aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 620,- per vermelding. Vul hier het online aanvraagformulier in.

Partners