OVER World of Technology & Science

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens deze beurs bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in drie onderscheidende werelden: World of Automation, World of Electronics en World of Laboratory, 
Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

De World of Technology & Science is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

SFEERIMPRESSIE

Bekijk de video van de World of Technology & Science voor een sfeerimpressie.

BEKIJK VIDEO

Partners