WELKOM BIJ WORLD OF ELECTRONICS


Binnen de World of Electronics verwachten we ruim 100 deelnemende bedrijven die actief zijn op het gebied van elektronica (hardware, software, Test & meet, ontwikkeling en productie). Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met u in gesprek over uw vraagstukken. Een bezoek aan World of Electronics levert u veel waardevolle contacten, kennis en inspiratie op. Daarmee is een beursbezoek meer dan de moeite waard!
Uw bezoek kunt u combineren met een seminarbezoek. Na afloop van het seminar loopt u makkelijk de beursvloer op en heeft u de mogelijkheid om de deelnemende exposanten te bezoeken. Ook kunnen bezoekers van de World of Electronics op de beurs de felbegeerde beursgadget verzamelen.
In de World of Electronics zijn ook themapaviljoens aanwezig, waar exposanten hun krachten bundelen in een paviljoen op de beursvloer. Meer informatie over deze paviljoens volgt.

Seminars

datum tijd seminars locatie world
dinsdag 27 september 09:00 Uitdagingen en mogelijkheden van Internet of Things, nu en in de toekomst World of Electronics
dinsdag 27 september 09:00 Hardware design voor productie World of Electronics
dinsdag 27 september 09:00 Test & Meet, een kijk in de toekomst World of Electronics
dinsdag 27 september 09:00 User Interface Design World of Electronics

Projecten

projecten locatie world
TechAward 2022 Jaarbeurs Utrecht
World of Laboratory
World of Automation
World of Motion & Drives
World of Electronics
Test & Meet paviljoen Jaarbeurs Utrecht
World of Electronics
WoTS Gadget Jaarbeurs Utrecht
World of Electronics

WOTS Partners