Deelnemen aan World of Technology & Science kan op twee manieren: met standaard standbouw (mogelijk in twee varianten) of vrije standbouw. De organisatie hanteert twee tarieven: een ledentarief en een tarief voor niet-leden. Leden zijn bedrijven die aangesloten zijn bij Machevo & Bulk Vereniging en/of FEDA en/of bij een van de aangesloten branches bij FHI, federatie van technologiebranches. Onderstaand vindt u een overzicht van de deelnamemogelijkheden.

Vrije standbouw

Als exposant kunt u kiezen om uw eigen stand te bouwen. Bij het bouwen van de eigen stand is het belangrijk om rekening te houden met het standbouwreglement. Lever ook voor 15 augustus 2022 uw standbouwtekening aan bij de organisatie als uw stand hoger dan 3 meter is. Bij vrije bouw betaalt de exposant per vierkante meter en zorgt de deelnemer zelf voor de standbouw en inrichting van de stand. Ook hier hanteert de organisatie twee tarieven: een ledentarief en een tarief voor niet-leden

Voor vrije standbouw vindt u hier de halspecificaties voor de halindeling en de standbouwhoogtes.

Standaard standbouw (Basic en Professional)

In samenwerking met onze standbouw partners biedt de organisatie complete stands aan tegen aantrekkelijke tarieven. De standaardstands zijn beschikbaar vanaf 16 m².  De standaardstandbouw bestaat uit vloerhuur, standbouw, berging, spotjes, elektra, frieslijst, tapijttegels en een registratiesysteem. U bespaart tijd en tegen lage kosten krijgt uw bedrijf toch een professionele uitstraling. Deze stands zijn met verschillende opties verder aan te kleden. U kunt hier de standaard standbouwspecificaties downloaden.

Standbouw ‘Basic’
De ‘Basic’ standbouw wordt geleverd in systeembouw en bevat ook een berging, spotjes, elektra, frieslijst en tapijttegels. Voor de aankleding van de stand wordt één optie met meubels aangeboden. De stand heeft door zijn eenvoud een professionele uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter. Onze standbouwpartner voor de basic standbouw is A-Booth, wots2022@a-booth.nl.

 

Standbouw Professional
Deze standbouw heeft diverse keuzemogelijkheden en bevat naast de bovengenoemde items ook een blikvangwand voor vermelding van firmanaam, twee keer een nis aan de voorzijde van de stand en kooflijsten tegen de achter- en zijwanden. De ‘Professional’ stand is uit te breiden met diverse mogelijkheden aan meubilair en een keukenblok. Door de combinatie van diverse variaties, mogelijkheden en de houtbouw, heeft deze standbouw een luxe uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter. Onze standbouwpartner voor de professionele houtbouw is Lasso Events, Natascha Panneman.

Paviljoens

FHI, FEDA en Machevo & Bulk Vereniging bieden deelname aan verschillende themapaviljoens aan. Een collectief van stands heeft grote voordelen: gezamenlijke kracht in de bezoekerswerving, kostenbesparing in standbouw en catering en een professionele uitstraling. De verschillende paviljoens worden per wereld beschreven.

 

WOTS Partners