Deelnemen aan World of Industry, Technology & Science kan op twee manieren: met standaard standbouw (mogelijk in drie varianten) of vrije standbouw. De organisatie hanteert twee tarieven: een ledentarief en een tarief voor niet-leden. Leden zijn bedrijven die aangesloten zijn bij Machevo & Bulk Vereniging en/of FEDA en/of bij een van de aangesloten branches bij FHI, federatie van technologiebranches. Onderstaand vindt je een overzicht van de deelnamemogelijkheden.

Vrije standbouw

Bij vrije standbouw is het van belang om rekening te houden met het standbouwreglement. Lever jouw standbouwtekening aan bij de organisatie via info@wots.nl als jouw stand hoger dan 3 meter is. Houd rekening met de halspecificaties voor de halindeling en de standbouwhoogtes. Deze kun je hier downloaden.

Standaard standbouw: Basic Standard, Premium Eco en Houtbouw Professional

In samenwerking met onze standbouw partners biedt de organisatie complete stands aan tegen aantrekkelijke tarieven. De standaardstands zijn beschikbaar vanaf 16 m².  De standaardstandbouw bestaat uit vloerhuur, standbouw, berging, spotjes, elektra, frieslijst, tapijttegels en een registratiesysteem. Je bespaart tijd en tegen lage kosten krijgt jouw bedrijf toch een professionele uitstraling. Deze stands zijn met verschillende opties verder aan te kleden. Je kunt hier de standaard standbouwspecificaties downloaden.

Standbouw ‘Basic’
De ‘Basic’ standbouw wordt geleverd in systeembouw. De stand heeft door zijn eenvoud een professionele uitstraling. Onze standbouwpartner voor de basic standbouw is A-Booth.

Standbouw Premium Eco
Premium standbouw is opgebouwd uit aluminium kaders voorzien van Palboard Eco panelen. Er zijn verschillende opties op de stand te personaliseren. Deze standbouw wordt verzorgd door onze standbouwpartner A-Booth.

Standbouw Houtbouw Professional
De Professional stand is uit te breiden met diverse mogelijkheden aan meubilair en een keukenblok. Door de combinatie van diverse variaties, mogelijkheden en de houtbouw, heeft deze standbouw een luxe uitstraling. Onze standbouwpartner voor de professionele houtbouw is Lasso Events.

Paviljoens

FHI, FEDA en Machevo & Bulk Vereniging bieden deelname aan verschillende themapaviljoens aan. Een collectief van stands heeft grote voordelen: gezamenlijke kracht in de bezoekerswerving, kostenbesparing in standbouw en catering en een professionele uitstraling. De verschillende paviljoens worden per wereld beschreven. Wil je deelnemen aan een paviljoen? Vul dan het interesseformulier in voor deelname aan een paviljoen. Vervolgens word je geïnformeerd over de mogelijkheden en de inschrijfprocedure. Vul hier het interesseformulier in.

Partners