Deelnemen aan World of Technology & Science kan op twee manieren: met standaard standbouw (mogelijk in drie varianten) of vrije standbouw. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de deelnamemogelijkheden.

Vrije standbouw

Als exposant kunt u kiezen om uw eigen stand te bouwen. Bij het bouwen van de eigen stand is het belangrijk om rekening te houden met het standbouwreglement. Lever ook op tijd uw standbouwtekening aan bij de organisatie. Bij vrije bouw betaalt de exposant per vierkante meter en zorgt de deelnemer zelf voor de standbouw en inrichting van de stand. De tarieven voor de vrije bouw zijn exclusief de registratieapparatuur.

Voor vrije standbouw vindt u hier de halspecificaties voor de halindeling en de standbouwhoogtes.

De organisatie hanteert twee tarieven: een ledentarief en een tarief voor niet-leden. Leden zijn bedrijven die aangesloten zijn bij Machevo & Bulk Vereniging en/of FEDA en/of bij een van de aangesloten branches bij FHI, federatie van technologiebranches.

Standaard standbouw (Basic, Premium en Professional)

In samenwerking met Arti’70 biedt de organisatie complete stands aan tegen aantrekkelijke tarieven. De standaardstands zijn beschikbaar vanaf 16 m².  De standaardstandbouw bestaat uit vloerhuur, standbouw, berging, spotjes, elektra, frieslijst, tapijttegels en een registratiesysteem. U bespaart tijd en tegen lage kosten krijgt uw bedrijf toch een professionele uitstraling. Deze stands zijn met verschillende opties verder aan te kleden. Download hier de standaard standbouwspecificaties.

Standbouw ‘Basic’
De ‘Basic’ standbouw wordt geleverd in systeembouw en bevat ook een berging, spotjes, elektra, frieslijst en tapijttegels. Voor de aankleding van de stand wordt één optie met meubels aangeboden. De stand heeft door zijn eenvoud een professionele uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter.

Standbouw ‘Premium’
De Premium standbouw wordt geleverd in houtbouw. De ‘Premium’ stand onderscheidt zich door de full colour print (op doek), welke gemonteerd wordt op de achterwand van de stand. Door de combinatie van de houtbouwwanden en full colour print op de achterwand heeft deze standbouw een luxe uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter.

Standbouw Professional
Deze standbouw heeft diverse keuzemogelijkheden en bevat naast de bovengenoemde items ook een blikvangwand voor vermelding van firmanaam, twee keer een nis aan de voorzijde van de stand en kooflijsten tegen de achter- en zijwanden. De ‘Professional’ stand is uit te breiden met diverse mogelijkheden aan meubilair en een keukenblok. Door de combinatie van diverse variaties, mogelijkheden en de houtbouw, heeft deze standbouw een luxe uitstraling. De standbouw wordt aangeboden in standaardformaten vanaf zestien vierkante meter.

Paviljoens

FHI, FEDA en Machevo & Bulk Vereniging bieden deelname aan verschillende themapaviljoens aan. Een collectief van stands heeft grote voordelen: gezamenlijke kracht in de bezoekerswerving, kostenbesparing in standbouw en catering en een professionele uitstraling. De verschillende paviljoens worden per wereld beschreven.

De beursorganisatie biedt tijdens WoTS 2020 vier paviljoens aan. FEDA-leden kunnen meedoen aan het FEDA paviljoen. De Machevo Hotspots is er speciaal voor leden van de Machevo & Bulk vereniging. En binnen de World of Electronics wordt het Test & Meet Paviljoen aangeboden. Op het Waterstofplein, onderdeel van de World of Automation, tonen bedrijven innovaties op het gebied van waterstof. Alle paviljoens bieden een uniforme, gezamenlijke uitstraling naar de bezoeker. Bovendien wordt de exposant ontzorgd: de beursorganisatie faciliteert de catering, hostesses en de standbouw.

WOTS Partners