Murrelektronik BV

Murrelektronik BV

Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties. We richten ons op vier kerngebieden:

  1. stroomvoorziening
  2. interfaces
  3. aansluitkabels
  4. IO-systemen

Uniek zijn onze innovatieve kwaliteitsproducten, ons uitgesproken oog voor de klant en de markt. Onze oplossingen maken jouw machines en installaties beter. 

decentraliseren    
Zero cabinet –
optimaal decentraliseren

Wij verplaatsen componenten uit de schakelkast naar het industriële veld. Daardoor zijn onze installatieconcepten transparant, gebruiksvriendelijk en voordelig. Dat komt de concurrentiepositie van onze klanten ten goede en het is een belangrijke stap op de weg naar Industrie 4.0.

Stekkerbare verbindingen,
waarom iets anders gebruiken?

Onze kabels en connectoren zijn consequent stekkerbaar. Zo bespaar je kostbare installatietijd en maak je veilige, storingsvrije en betrouwbare verbindingen. Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen. De M8- en M12-connectoren zijn er net zoals de ventielstekkers in een voorgeconfectioneerde uitvoering en nagenoeg in alle kabellengtes. Praktische adapters en T-stukken verhogen de flexibiliteit. De momentsleutel is een praktisch hulpmiddel en zorgt voor gegarandeerd dichte verbindingen. Bij ventielstekkers zijn LED en demping vaak geïntegreerd, dit zorgt voor een storingsvrije installatie.

 

Maximale beschikbaarheid van installaties

Preventieve en gedetailleerde diagnose levert een schat aan informatie op. Samen met de hoge kwaliteit van onze producten weet je zeker dat machines en installaties zo lang mogelijk meegaan. Het break-even-point wordt snel bereikt, en dat is weer goed voor je concurrentiepositie - en die van je klanten.

 
Wereldwijd – ook bij jou in de buurt

Met meer dan 2900 medewerkers in ruim 50 landen is Murrelektronik nooit ver weg. Dat betekent korte lijnen en snelle levertijden. Onze medewerkers denken graag met je mee om tot de beste toepassingen te komen.

 

Laatste berichten

WOTS Partners