Tijdens WOTS 2016 presenteert Hach dé link tussen laboratoriumtechnologie en procesautomatisering met verschillende innovatieve meetinstrumentatie

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Industry

Hach introduceert een belangrijke en innovatieve nieuwe technologie voor de waterindustrie: het TU5-serie troebelheidsplatform voor zowel laboratorium- als online-troebelheidsmeters.
Dit platform biedt als enige in de markt de innovatieve technologie voor 360° x 90° detectie. Deze technologie maakt gebruik van een gepatenteerd ontwerp van de optiek, waardoor de hoogst mogelijke precisie en gevoeligheid wordt bereikt bij bepaling van lage troebelheden.
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website

Turbidimeters-TU5400sc-TU55200-grp-Z

Ook lanceert Hach nieuwe benchtop troebelheidsmeters voor applicaties met hoge troebelheid.
Deze nieuwe laboratoriumtroebelheidsmeters  maken gebruik van de vertrouwde technologie van de 2100-serie en beschikken over verbeterde functionaliteiten om analyses te vereenvoudigen.  Naast een eenvoudig ontwerp en bediening, biedt het optische systeem een grotere nauwkeurigheid, kalibratiestabiliteit en de mogelijkheid om gekleurde monsters te meten.

9682000_Turb-Lab-TL2350-Inset1-AL klein

Over ons
Hach is toonaangevend op het gebied van wateranalyse en levert technologie voor gebruik in het veld, in processen of in het lab. Hach biedt oplossingen op maat voor betrouwbare bewaking van afvalwater, drinkwater en proceswater evenals systemen voor procesoptimalisatie.

Wilt u meer weten?
Bezoek ons dan op WOTS 2016, we staan op 7D002. De plek waar World of Automation overgaat in World of Laboratory!

Partners