Asecos: Veiligheidskenmerken van een 90 minuten brandveiligheidsopslagkast

Laatste Nieuws

Wat gebeurt er met een brandveiligheidsopslagkast bij een brand?
De video toont de veiligheidskenmerken van een Asecos 90 minuten brandveiligheidsopslagkast volgens de Europese norm EN 14470-1.

In geval van brand worden deuren, laden en afzuigopeningen automatische gesloten met behulp van aangebrachte thermische beveiligingen. Tevens worden alle naden door opschuimende afdichtingen geheel afgesloten.

Asecos brandveiligheidsopslagkast bieden een uitzonderlijk hoog beschermingsniveau. Asecos brandveiligheidsopslagkasten worden tijdens de brandkamertesten gedurende een periode van meer dan 90 minuten blootgesteld aan temperaturen boven de 1000° C. Opgeslagen (licht-ontvlambare) gevaarlijke stoffen blijven gedurende deze periode veilig in de kast opgeborgen staan.

Onze 90 minuten brandwerende brandveiligheidsopslagkasten bieden ruim voldoende bescherming om medewerkers gelegenheid te geven om ruimtes en gebouwen veilig te verlaten. Alsook om de brandweer zijn blus en evacuaties te kunnen laten uitvoeren voor dat de opgeslagen (licht-ontvlambare) gevaarlijke stoffen een ongecontroleerde brand veroorzaken.

De video maakt duidelijk welk bescherming niveau Asecos brandveiligheidsopslagkasten bieden.

Voor meer informatie neem contact op met de experts op het gebied van gevaarlijke stoffen van Asecos. Tel.: +31 172 50 64 76 / Email: info@asecos.nl

Zie ook ons YouTube kanaal

Partners