Continu bewaking van de juiste doorstroming

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Industry

De continue bewaking van procesmedia van machines en installaties is doorslaggevend bij de procesbetrouwbaarheid.

Bovendien moeten niet alleen de druk en de temperatuur maar ook het debiet continu worden gemonitord. Met de thermische flowregelaars van Balluff detecteert u de stroming van vloeibare media door middel van rechtstreeks contact – bijvoorbeeld in gereedschapsmachines, bij pompen en in compressoren. Zo waarborgen onze robuuste flowregelaars de functionaliteit van uw machine. Zo herkennen ze door een verlaging van het debiet bijvoorbeeld een storing in de voedingspomp, verstopte filters of lekkage in het leidingsysteem. Of ze bewaken in bewerkingscentra continu het debiet van het koelsmeermiddel en waarborgen zo de bescherming en de levensduur van de gereedschappen.

Bovendien overtuigen de Balluff flowregelaars bij de controle van andere water gebaseerde media, zoals koelwater, en zo toepasbaar bij de meest uiteenlopende toepassingen.

De bijzonderheden:

  • Debiet van vloeibare media direct detecteren
  • Geen bewegende delen en daarom bestand tegen vuil
  • Schroefbare of inline-modellen, afhankelijk van het debiet/de pijpdiameter
  • Eenvoudig integreerbare, robuuste M12-stekker
  • Debiet visualiseren via led-reeks of display

WoTS is een uitgesproken mogelijkheid om ervaring op te doen met deze Balluff flow regelaars . Bezoek hal 11 stand D060. U kunt zich hier alvast registeren voor een beursbezoek@Factory Automation.

Partners