Genomineerd voor de TechAward! Stem tijdens de WOTS op onze inzending!

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws

Testen van waterkwaliteit. Met de nieuwe Hach SL1000 Parallel Portable Analyser.

Hach introduceert een nieuw innovatief systeem voor uw waterkwaliteitsanalyses.
Tot zes parameters gelijktijdig testen in het veld! De nieuwe SL1000 draagbare parallelle analyser (PPA) helpt u om uw waterkwaliteitsanalyses te vereenvoudigen. Verkrijg in zeer korte tijd, zeer nauwkeurige resultaten met minder kans op fouten. Bekijk de film en zie hoe het nog beter kan!

8x10-75_DipRead_Ad_052814.inddDe PPA voert bijvoorbeeld chloor, nitriet, koper en ammoniumanalyses gelijktijdig uit met minder dan de helft van de handelingen. Zeer nauwkeurige resultaten en minder kans op fouten, in een korter tijdsbestek. Geen poederkussens, geen glazen kuvetten meer. De CHEMKEY bevat alle chemicaliën en reactieprocessen.

De SL1000 PPA combineert colorimetrische en elektrochemische testen in één veldkit met alleen Chemkeys en elektrodes als benodigdheden.
CHEMKEY®-technologie bevat dezelfde chemicaliën en volgt dezelfde processtappen waar u al decennialang op vertrouwt – nu geleverd in één Chemkey. Goedgekeurd door EPA voor de rapportage van Vrij en Totaal Chloor.

Hach is marktleider op het gebied van wateranalysetechnologie voor gebruik in het veld, in het laboratorium of online. Hach levert een uniek systeem van producten en diensten voor betrouwbare meetresultaten bij afvalwater, drinkwater en vele andere industriële toepassingen.

Wilt u meer weten? Bezoek ons dan op WOTS 2016 stand 7D002, ga naar onze website of neem contact op met moniek.muskee@hach.com

 

Partners