Innovaties beloond met een TechAward

Laatste Nieuws, World of Electronics, TechAward World of Electronics

Exposanten van World of Technology & Science 2018 brengen nieuwe innovatieve producten of technologieën onder de aandacht tijdens de beursweek. Voor de World of Electronics kan er juist nu (tot 1 september) gestemd worden op zes ingezonden noviteiten.

Om een beeld te krijgen, worden de zes innovaties in vogelvlucht beschreven:

De anti-inbraak-verlichting van A1 Electronics werkt met 2 felle ledlampen die door een bewegingssensor worden aangestuurd. Door de anti-inbraak-verlichting boven ramen en deuren te plaatsen, helpt het voorkomen dat er bij u wordt ingebroken.

SCHURTER introduceert een nieuwe generatie intelligente invoersystemen met ‘capacitive touch technology’. De intuïtieve bediening met een vingerbeweging, wis of rotatie op de touchscreen komt overeen met dat van een smartphone.

Het doel van de nieuwe reeks USB-instrumenten van Keysight is om hoogwaardige metingen in elk platform te kunnen bieden: tafelmodel, USB en modulair. De serie heeft dezelfde voordelen als de kleine USB-vormfactor en introduceert hoogwaardige technologie.

De DCW20 van Nextys is ’s werelds eerste intelligente, programmeerbare batterijlader DC-UPS / DC-DC converter in één. Deze module onderscheidt zich vooral door de tweeledige functie voor de gebruiker, enerzijds de DC-UPS functie en anderzijds de programmeerbare DC/DC converter. De DCW20 kan werken met elk mogelijke batterijsamenstelling.

De Printed Circuit Board Assembly Visualizer is een voor Eurocircuits klanten gratis te gebruiken smart tool. Met de online klantaccount kan men een volledige Design For Manufacturing en visualisatie van een bestukte printplaat maken. Voordat er besteld wordt.

De C29 van Oce Technologies is een unieke printhead, een zogenaamde hotmelt printhead. Van Mierlo Ingenieursbureau is goed bekend met deze printhead en heeft hiervoor een eigen datapad communicatie systeem ontwikkeld. Door een interface met ethernet communicatie ontstaan tal van voordelen voor machinebouwers, te beginnen met een sterk verkorte installatietijd. Daarnaast is remote diagnostics mogelijk.

Partners