Modulaire diversiteit – Uitgebreid assortiment connector housings voor de ODU-MAC®

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industry, Exposantennieuws World of Industrial Processing, Exposantennieuws World of Motion & Drives
ODU’s vlaggenschip product, de ODU-MAC® met zijn bewezen spindelvergrendeling, is nu ook leverbaar in maten 2 tot 4, alle ruim binnen de IP65 waterdichtheidsnormen. De robuuste metalen buitenbehuizing met zijn ergonomische snelkoppelingssysteem zorgt voor een nieuw toepassingsgebied. De ODU-MAC® is bij uitstek geschikt voor vergrendeling in situaties waar waterdichtheid en beperkte ruimte belangrijke factoren zijn.

Deze zeer dichte standaardoplossing doorstaat ten minste 30.000 sluitcycli, waarna de spindle gemakkelijk kan worden vervangen. Hierbij hoeft slechts 1 schroef te worden los- en aangedraaid, zodat het vervangingsproces snel kan worden gedaan zonder de gehele connector te demonteren.

ODU’s unieke spindelvergrendeling biedt een compact, ergonomisch ontwerp voor hoge precisie. In vergelijking met standaardproducten op de markt zijn de vergrendeling en vrijlating uiterst makkelijk en snel.

Bovendien heeft ODU de diversiteit in connectorbehuizingen uitgebreid met de toevoeging van een andere locking-optie: de zeer efficiënte hendelvergrendeling. Deze plastic behuizing is nu in voorraad en leverbaar in maten 1 tot en met 4, dichtheidsklasse IP65.

Een ruimtebesparend sluitingssysteem voor tweehandige bediening en 5.000 sluitcycli completeren een zeer veelzijdig behuizing programma, waardoor de handmatige koppeling zowel eenvoudig is als veilig.

 

Klik hier voor meer productinformatie

of email uw vraag naar  info@telerex-europe.com of bel 0031 76 578 20 00

Partners